cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kake so vaše izkušnje?

clock-img

08.07.2008, 14:01

clock-img

TETIKA

pencil-img

7

V 9. tednu sem po 1. nosečnosti imela spontani splav. Čiščenje ni bilo potrebno. Malo berem po netu, nekateri pravijo, da v tem primeru ni potrebno čakati s ponovno zanositvijo, kake so vaše izkušnje?

clock-img

08.07.2008, 14:10

clock-img

tj81

pencil-img

38

tetika, kolikor sem sama seznanjena s tem, je priporočljivo počakati nekaj časa. Govori se o treh ciklusih. Je pa res, da ne govorim iz lastnih izkušenj, ampak iz pripovedovanja moje kolegice. Njej se je zgpdilo podobno in je s strani ginekologa in zdravstvenega osebja dobila take napotke.

Drugače pa ti želim, da čimprej zagledaš user posted image ali user posted image .

clock-img

08.07.2008, 15:36

clock-img

TETIKA

pencil-img

7

tj81, hvala za odgovor in vzpodbudne besede, sem jih bila vesela. Ja smo se zelo, zelo veselili otročka, tako, da res komaj čakamouser posted image

clock-img

08.07.2008, 21:10

clock-img

Anonimen

Sama sem tudi imela ss na začetku nosečnosti, kontrolirali so mi hormon ßhcg dokler ni padel pod enoto 10, kar je  pomenilo, da se ej res dejansko vse ščistilo samo od sebe (abrazija ni bila potrebna) in Pušenjak je rekel, da ni potrebno čakati. No, midva nisva.

clock-img

08.07.2008, 21:21

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Moja prva nos. se je končala z abrazijo, ker je srček nehal biti. G mi je rekla, da naj po krvavitvi počakava eno M in potem lahko spet poskusiva. Tako sva naredila, imela sem še eno M, potem pa zanosila in uspešno donosila.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem