cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kakanje po vsakem obroku.

clock-img

05.09.2010, 19:22

clock-img

Anonimen

Lep oozdrav!
Mene pa nekaj zanima.Moja hči je star 5 mesecev in smo že probali gh.Zadnje tri dni se nama dogaja ,da po vsakem obroku kaka.Sem opustila gh in smo na samem mleku in se isto dogaja.Danes se hranimo z samim mlekom in je isto.Je imela katera enaki slučaj.Je drugače dobre volje in spi normalno..lp.

clock-img

05.09.2010, 20:04

clock-img

AnciM

pencil-img

1222

Ne razumem kaj je problem? user posted image Moja od nekdaj veliko kakata. Prvi je imel vedno vsako pleničko pokakano. Drudi pa prva dva meseca ne, potem pa tudi. Pač taka prebava!

27.8. 2008 se nama je pridružil čmrlj Uroš.
17. 2. 2010 pa še Blaž.

clock-img

06.09.2010, 20:28

clock-img

Nončika

pencil-img

2778

naš je tudi mel obdobje, da je kar med samim obrokom obavil še potrebo. skozi usta not, pa je trebalo plac nardit.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

clock-img

06.09.2010, 20:42

clock-img

Buhteljcek

pencil-img

31

To je čisto v redu. 

clock-img

06.09.2010, 21:33

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Pol pa loh na kahlo daš, pa ne bo treba tok ritke pucat, pa manjša verjetnost bo za vnetje... ni pa to ovira za gh.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem