cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kak naj najdem tukaj

clock-img

13.07.2008, 20:32

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/HRXX0020?from=search_10day
kakšno bo vreme v Poreču  in Pašmanu-prosim pomočuser posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

13.07.2008, 20:50

clock-img

jooly

pencil-img

932

vreme

Na koncu je vedno dobro. Če ni dobro, še ni konec.

clock-img

13.07.2008, 23:34

clock-img

tinatona

pencil-img

2613

Tukaj imaš za Biograd na moru...

clock-img

14.07.2008, 06:48

clock-img

KT

pencil-img

2747

Poreča:
http://www.slackernetwork.com/out.php?id=61921

Pa tako kot pri tinitoni najbližje je Biograd:
http://www.biograd24.com/en/weather-biograd

clock-img

14.07.2008, 11:25

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Vsem najlepša hvala-sploh ne vem če naj gremo kampirat ali ne z šotorjemuser posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.07.2008, 11:48

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Tule je 10-dnevna napoved:

za Rovinj

za Biograd

Po moje bo na Pašmanu vredu, ker ponavadi je na otokih dokaj brez dežja. Tko da tiste dežne kapljice v napovedi malo z rezervo vzami user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

14.07.2008, 12:18

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

Res ne vemo kaj naj -kaj ve bi šle z 9m otrokom in 9 letnikom z šotorm ko ni dobra napoveduser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

clock-img

14.07.2008, 13:25

clock-img

laruska

pencil-img

53

Ne vem koliko dežja napovedujejo, ampak na morju ponavadi ne uliva non stop. Jaz bi kr šla, če bi blo pa nato res slabo in kaka huda ohladitev, bi pa spokala in šla v kak apartma.
Mi smo lani imeli smolo z vremenom, bila je ena zlo huda ohladitev, ki je kar trajala neki časa. Naša princeska je bla takrat 6,5 m in vse bi še šlo, če ne bi ravno takrat prebolevala še 6. bolezen. Zato smo pospravili šotor in šli v apartma. Sej potem, ko je bolezen minila, pa slabo vreme tut, nas je ful vleklo nazaj v kamp, ampak se nam ni dal spet pokat in postavljat šotor, zato smo do konca zdržali v apartmaju in si naredili kljub temu, lep dopust.
Pa vso srečo z vremenom!

clock-img

14.07.2008, 14:11

clock-img

pikecpokec

pencil-img

1335

Po moje tudi ne bo veliko dežja, sploh če greste na Pašman. Drugače pa kak dan ali dva se že da zdržat, sploh če imate velik šotor. Pa na kak sprehod lahko greste tudi če dežuje. Če bo pa res kriza, pa še vedno lahko spokate v kak apartma, tako kot je laruska rekla. Ker neke hude ohladitve tudi ne napovedujejo. Po moje vam bo še vroče navsezadnje .

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

clock-img

15.07.2008, 12:38

clock-img

skuštrana

pencil-img

7010

Laubica, poletni dež na morju ne traja dolgo, ker ponavadi pihne burja in konec... Mi živimo na Reki in bi glede na napoved moralo deževati v nedeljo in včeraj, pa ni..Vse skupaj je padalo 1 uro, pa še to ponoči. V Dalmaciji je pa še bolj sončno, tako da..

Jaz bi na tvojem mestu šla, če bio pa res kriza se pa še vedno najde kakašen app user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

clock-img

17.07.2008, 21:05

clock-img

Pi-kica 1

pencil-img

1526

V Porecu ni nic s slabim vremenom in upam, da tako tudi ostane.Danes je sicer nekaj oblacno, dezja pa ni nic

clock-img

18.07.2008, 15:36

clock-img

Mišni

pencil-img

4682

Na Rabu je danes bil en naliv, zaenkrat je oblačno s sončkom vmes.

Laubica, pojdite čimbolj na jug. Pojdite na Pelješac, sem ravno reklamo na drugi temi naredila. Avtokamp Divna, tam je res raj na zemlji, pa še celo poletje imajo še vedno.user posted image

< Sporočilo je popravil Mišni -- 18.7.2008 15:39:02 >

Velika rit je velika stvar.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem