cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj za zajtrk?

clock-img

23.09.2010, 21:54

clock-img

julija140

pencil-img

41

Prosim za kakšno idejo kaj naj dam za zajtrk svoji 15-mesečni punčki. Sira in raznih mlečnih namazov ne mara. Prav tako popolnoma zavrača jogurte in skutke. Kar se tiče večerij in kosil nimava težav, za zajtrk mi pa res zmanjkuje idej. Ne bi ji pa rada dajala prevelikih količin raznih Linotov in podobnega.

LP

clock-img

24.09.2010, 07:06

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Sama ji naredi različne mlečno-žitne kaše s svežim ali suhim sadjem, danes je možnih sestavin na voljo malo morje. Naš fantek bo imel danes ovsene kosmiče s suhimi marelicami in rozinami. Pri nas Linotov in podobnega ni, za rezervo imam doma samo Čokolešnik, da imam zajtrk hitro narejen če kdaj zjutraj zaspiva in mu nimam časa sama pripravit prej omenjenih žitaric z mlekom in sadjem.

Drugače pa kakšen jajček ali pa jajčni namaz, ki ga lahko sama narediš, marmelada, mogoče kdaj pa kdaj kakšna pašteta ali hrenovka, palačinke. Pri nas so te stvari sicer za večerjo, ampak tudi za zajtrk bi lahko bile, če drugega ne mara.

clock-img

24.09.2010, 08:14

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

polenta, mlečni gres, mlečna kaša, mlečni riž, jajčka, marmelada,... poglej si malo jedilnike vrtca - recimo tega: http://www.vrtec-ciciban.si/content/view/50/79/

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

24.09.2010, 12:46

clock-img

Greenie

pencil-img

234

Moja je stara 16 mesecev in zadnje čase bi za zajtrk samo še čokoladne kuglice v mleku jedla. Se že jo že iz postlce sliši "kulce, kulce" user posted image .

Tudi moja ne mara oz. s težavo poje mlečne izdelke. Navadni jogurt, skutke, pudingi ... to nam sploh ne gre.  Tako ji včasih dam sadni jogurt za zajtrk, drugače pa tudi linote, jajčka, kruh in poli salamo (to obožuje), marmelado, med, ribji namaz. Če imam kakšno ne preveč sladko sadno pecivo pečeno, potem dobi tudi tisto za zajtrk. Gres ima tudi rada, samo ga kuham za večerjo.

clock-img

25.09.2010, 12:20

clock-img

julija140

pencil-img

41

Hvala, bom poskusila s temi žitnimi kašicami. Polento, gres in mlečni riž ji že zdaj dajem. Kakšnih namazov tudi ne mara, niti marmelade in podobnega. Jajčko mi še včasih uspe "vnovčit", to je pa tudi vse.

clock-img

11.10.2010, 13:35

clock-img

lunka1

pencil-img

903

Kaj pa pri mlajših? Moja bo stara 7 mesecev, doslej sva za zajtrk jedli fruotlino ali keksolino (z vodo - ker se dojiva, pa mi ne potegne, da bi ji dajala AM)... Večinoma sem ji notri dajala naribano jabolko, hruško, kakšen piškot itd... Kaj lahko še?

clock-img

11.10.2010, 13:37

clock-img

*miska.mcc*

pencil-img

6435

IZVIRNO SPOROČILO: Greenie

Moja je stara 16 mesecev in zadnje čase bi za zajtrk samo še čokoladne kuglice v mleku jedla. Se že jo že iz postlce sliši "kulce, kulce" user posted image .

isto pri nas. s to razliko da sta 7 in 9 letnika. in ne samo zadnje case, ampak zadnji 2 leti. pa da ne kricita : kulce, kulce, ampak kuglce! user posted image

v glavnem, pri nas ponucamo enormne kolicine kuglc!

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem