cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj uporabljate ob potolčenih kolenih??

clock-img

18.06.2006, 10:34

clock-img

Anonimen

..in raznih ranicah, ko so malčki neordni.Zanima me vse, domače varjante in stvari ki jih je možno kupit??user posted image

clock-img

18.06.2006, 10:37

clock-img

Anonimen

Ne boš verjela, ampak čisto nič drugega kakor navadno vodo, hladilni sprej od Avona user posted image  in flajšter.
Pa smo vsi še živi, čeprav smo familija štorov. user posted image

clock-img

18.06.2006, 10:42

clock-img

Anonimen

Kerensa, pa nevem če ste bolj štorasti od Nikauser posted image , ker je menda včeraj enih 20x padel, ko sm zvečer z dragim govorila je reko, da nič ne pazim na njega , da je tlko padaluser posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 10:47

clock-img

Anonimen

V prvih štirih letih še nisem uporabila flajštra zaradi padca, mogoče sem pa ke, če se mu je kakšen noht zatrgal ali kaj takega. ne vem, naš ni neroden, pa je tudi bolje da ne, ker ga skoraj kap, če zagleda kri.

Aja, pa niti sekunde ne sedi pri miru, non stop skače, pa teka, pa skače s take višine, da me kar glava boli user posted image  AMpak mu gre...zaenkrat še. user posted image

clock-img

18.06.2006, 10:52

clock-img

Anonimen

Kr prid nas pogledat, Nina-nana... Včeraj na RR pikniku  je Jan 3x padel v potok... Pomotoma, seveda, če mu verjameš... user posted image user posted image user posted image  Jest pa tam brez rezervnih cunj za njega... Mi ni preostalo drucga, kakor da sem ga naterala, da laufa po concu za žogo, da se je  posušu... Trikrat... user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 10:55

clock-img

Anonimen

Okej Kerensa, naj ti bouser posted image user posted image , samo Nik je pa zmagovalec padcov okrog mize, celi je že plavi pa potolčenuser posted image user posted image Naj za  konec še omenim, da je včeraj iz omare potegnil predal na svojo nogo, jokat je začel ko je videl da noge nemore več dvignituser posted image

clock-img

18.06.2006, 10:57

clock-img

Anonimen

Čaki mal, k bo socialna pršla... Pol boš pa ti kriva... Mene je tut vprašala, kva mu delam, pol pa, k se je vpričo nje na ravnem zložu k klada, je pa utihnla... user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 10:59

clock-img

Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vidiš pa te je rešu dreka!user posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 11:01

clock-img

Anonimen

Mislm, da je socialno rešu dreka, ne mene. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 11:02

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Mi smo ob ranicah, odrgninah uporabljali jod-kot razkužilo, zvečer pa sem mu še s Pebanthenom Plus namazala. Do naslednjega dne, ko se je pojavila druga.user posted image  Je pa morala biti kar fajn odrgnina, drugače smo samo z vodo splahnili in "popihali"

clock-img

18.06.2006, 11:03

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Marogica

Pebanthenom Plus

Seveda mislim Bepanthen Plus

clock-img

18.06.2006, 11:04

clock-img

Anonimen

Sem že gledala, kva je to, ja. user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 11:06

clock-img

Anonimen

Marogica sem razšifrirala ja, sej razumem nisi htela reklame delatuser posted image user posted image

clock-img

18.06.2006, 11:38

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Mi pa uporabljamo kakšno ognjičevo kremo, kadar ni hudo; če je malo hujše, umijem z vodo in namažem z Bivacyn- mazilom, da se ne zagnoji. Potem je v dveh dnevih v redu, (ponavadi do nove modrice user posted image ) ! LP vsem, Rožica

clock-img

18.06.2006, 12:08

clock-img

muki

pencil-img

56

Pri nas pa zaenkrat koleni še kar zdržijo, je pa kar naprej glava na udaru. Ker ni 5 minut pri miru in ponavadi štenkar i tam ko ni treba ima sedaj iz varnostnih razlogov - ne se smejat - čelado na glavi. Smo preprečili že ogromno bušk.
Drugače pa tudi mi prakticiramo ognjičevo kremo, ter vodo in milo. Samo s kremico mažemo takrat, ko se že naredi krastica. Prej pa včasih tudi razkužilo v spreju.

clock-img

18.06.2006, 13:28

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Če se samo udari, hitro namažem z arnika peno in praviloma niti modrica ne ostane. Če sem dovolj hitra, seveda.

Če se opraska, pa posprejam z vodo v razpršilcu (ker mi je lažje, kot pa da ga pod pipo vlečem), ki jo imam itak tudi na sprehodih in igrišču zaradi vročine. Ko prideva domov, pa posprejam še z razkužilom.

Prav odprte rane pa za1x še ni imel, tu pač še nimam prakse, hvala bogu!

Obliži pa sicer zelo blagodejno vplivajo na psiho majhnih otrok, jih pomirijo (nekako v smislu: če rane ne vidim, ne boli user posted image ).

clock-img

18.06.2006, 14:07

clock-img

Anonimen

Jaz sem enkrata kupila v lekarni neki sprej za razkuževanje ran za otroke. Sicer ga na Tiborju še nisem upoprabila, sem ga pa za poskušino na sebi in res ne peče. Je pa brez vonja in brez okusa.

clock-img

18.06.2006, 15:42

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mi uporabljamo TEA TREE kremo od Justa.Ne moreš verjet kaj ta krema nuca.Buška vidno zginja,praske pa se hitro zarastejo.
Za  modrice pa lahko uporabiš tudi margarino,tud super zadeva.Samo moraš takoj ko se udari namazat .Nam to zelo pomagauser posted image .

clock-img

18.06.2006, 23:13

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Ob modricah pomagajo čarobni poljubčki, ob odrgninah oz ko teče kri pa otroški jod ali Bivacyn in hanzaplast. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.06.2006, 06:52

clock-img

diva 4

pencil-img

1199

Naša Ana je predlani padla na kolena  14 dni preden smo šli na morje.Pol pa še enkrat na isto rano 2 dni pred morjem user posted image  .Pa ni bilo hudo , samo popraskano.Jasno je nismo mogli na morju zunaj vode obdržat , pa se ji je ful grdo zagnojilo pa še 2× večja rana je nastala. Pa nam je mlada gazdarca ,tam ko smo najeli apartma namazala nekaj temno zelenega na rano( je bila priženjena iz rusije in od tam tudi zdravilo) pa ga niti morje ni spralo celih 10dni.Je pa vsak pogledal Anino temno zeleno kolenouser posted image

clock-img

19.06.2006, 14:25

clock-img

honey

pencil-img

2567

Kerensa, zakaj pa je bila socialna pri tebi, če smem vprašat? Jaz sem tud že rekla, da me bo enkrat dohtarca prijavla na socialno, ker je naš tud ves v modricah in buškah, pa opraskana kolena ipd. Pa kaj naj mu, če ne zna počas hodit user posted image  Bol vpijem za njim, naj hodi počas, bol se mu mudi. Ne vem, mogoče potlej, ko bo starejši (zdaj je 14,5 mes) bo bol počas hodu. Upam!

Muki ti povem, da sem tud jest že razmišlala, da bi mu nabila čelado na glavo za v stanovanju. Ker tamal mi "pobere" čist vse vogale od omar, mize... v glavnem vse vogale v stanovanju. Zunaj pa hvala bogu pade tko, da glavo dvigne, tko da trpijo sam kolena in roke.

clock-img

19.06.2006, 14:40

clock-img

BarbaraE

pencil-img

1261

Ah, ja...naša princesa ima 14 mesecev pa še nekaj dni zraven in ima noge kot fuzbaler. Pa da ne bo kdo mislil, da po obliki! Ima jih kot fuzbaler po barvi. user posted image  Modrica pri modrici. Sem že rekla, da ji najbrž ne bomo mogli oblekic čez poletje oblačit. No, pa smo ta vikend začel s kratkimi hlačami. Ampak, raje ne pomislim, kako bo zdaj, ko ne bo dolgih hlač, ki so prej ublažile padec in smo ostali le pri modricah. Zdaj bodo očitno kmalu na vrsti tudi kri in krastice. Zaradi moje preobčutljivosti na kri user posted image  bi raje videla, da bo tega čim manj, ker bodo v nasprotnem primeru morali oskrbeti princesko in mene.

Honey- baje da obstajajo čelade za take hujše primere. Sicer pa daj na glavo kar kol. čelado. user posted image  Sem pa ta vikend opazila, da zna biti dober blažilec padcev tudi rešilni jopič. user posted image  (Vikend večino dneva preživeli na čolnu)

clock-img

19.06.2006, 14:43

clock-img

Bubamaraa

pencil-img

6822

TEA TREE - JUSTuser posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

clock-img

20.06.2006, 08:50

clock-img

Anonimen

Doma imam vedno na zlogi razkužilo,ki ne peče.Pa "Flajštre"Kolena mojga vnuka so sedaj na udaru,ko je brez dolgih hlač.Sem mu hotela zadnjič,ko je dirkal po dvorišču namontirat ščitnike,ki jih ima za rolanje,pa ni pustiluser posted image
Komaj se je zacelilo,je spet pogrnil,na pa imamo spet potolčeno koleno.
Pa da ne bi bilo vse,je tekel in padel,ter se kar po trebuhu popeljal po dvoriščnih ploščicah,kako mu je uspelo ne vem,zdej imamo še praske na trebuhuuser posted image
Če se spomnim,mojih otrok,ko so bili majhni,sem zadovoljna,da je bila pediatrinja v sorodu,drugače bi me še socijalni prijavila.Vsako poletje so ti oroci bili marogasti.user posted image Odrgnine in plavice so izgledale prav tako,kot da bi jih z korobačem vsak dan maltil.user posted image user posted image

clock-img

20.06.2006, 11:29

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Če je samo modrica, uporabljamo Lokohepan.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem