cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj storiti??'

clock-img

04.10.2010, 14:09

clock-img

Anonimen

Pozdravljene,                                                                                                                           po 3 ss(odmrtje,sneto jajce,odmrtje-pa brez posebnosti pri rodilih),SEM ponovnouser posted image !Sem v zacetnih tednih,neznansko me je strah se enega ss!Zelim si vse storiti za zdravegauser posted image !Nekje sem zasledila,da so user posted image pisale,o uzivanju dabrostona,prometeja 2000,nekatere celo medrola,da je bila nosecnost uspesnejsa!Prosim pomagajte mi,kdaj se uziva ta zdravila in kdo jih predpise,je potreben recept?Kaj menite:Je lazje donositi,ce si od zacetka na bolniskem stalezu?hvala

clock-img

04.10.2010, 14:28

clock-img

vesna_b

pencil-img

2145

joj, o tem pa najboljše, da se pogovoriš s tvojo G, kaj je zate najboljše...

upam pa, da bo ta nosečnost potekala brez problemov do konca - ne obupuj že vnaprej...

clock-img

04.10.2010, 17:14

clock-img

MAŠKA

pencil-img

1605

Jaz sem Dabroston jemala od 7. tedna do 13. Pogovori se z ginekologom, Dabroston nosečnosti nima kaj škodit, lahko pa pomaga.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

clock-img

04.10.2010, 18:01

clock-img

Anonimen

Kdaj pa se vzame zdravilo,zjutraj ali zvecer?LP

clock-img

04.10.2010, 18:02

clock-img

Anonimen

Hvala lepa Vesna p za zelje in ostalim za odgovore!Lep pozdrav

clock-img

04.10.2010, 18:58

clock-img

tanjusi

pencil-img

3353

jaz sem jemala najprej tri zjutraj opoldan in zvečer...potem pa zjutraj in zvečer dve na dan.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem