cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj so RR piškotki???

clock-img

28.02.2006, 19:58

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Saj vem, da jih imamo že dolgo, ampak nikoli me niso zanimali, zdaj bi pa vseeno rada vedela:

KAJ so?
ZAKAJ jih imamo?
In v čem je poata BRISANJA oz. NEBRISANJE le-teh?

clock-img

02.03.2006, 23:04

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Vesna? Aleš? user posted image  Očitno nihče ne ve user posted image

clock-img

02.03.2006, 23:37

clock-img

Baldi

pencil-img

1312

Dej na "kuhajmo skupaj" vpaši, mogoče boš imela tam več srečeuser posted image  

LPuser posted image

clock-img

02.03.2006, 23:54

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Strežnik portala vsakemu obiskovalcu - gostu, brezplačnemu uporabniku ali stranki - avtomatično dodeli enolično kodo. Uporabnikov program (Explorer, Navigator...) jo shrani in jo "pokaže" strežniku ob vsakem ponovnem obisku katere od strani na strežniku. Tehnologija takega prenosa podatkov med strežnikom in uporabnikom se imenuje "piškotki" ("cookies"). Piškotke uporablja večina obsežnejši spletnih strani tako doma kot v svetu.
Piškotke uporabljamo zato, da bi uporabnikom omogočili enkratno prijavo brez vnovičnega vnašanja uporabniškega imena in gesla ob vsakem obisku. Strežnik za vsa registrirana uporabniška imena hrani podatke, vpisane ob registraciji. Shranjeni podatki se ne navezujejo na določeno fizično ali pravno osebo, temveč zgolj na enolično kodo in uporabniško ime, če je to bilo uporabljeno.

matr sem spet pametna user posted image

več o piškotkih http://www.cookiecentral.com/faq/ 

user posted image

clock-img

03.03.2006, 20:43

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Joj, Jana HVALA. Končno se je nekdo le oglasil. user posted image  

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem