cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj smrdi mačkam?

clock-img

22.11.2011, 14:30

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Zanima me ali obstaja kaka domača stvar ali kaj podobnega da smrdi mačkam? Nimam osebno nič proti mačkam ampak tam kjer delam imajo 10 korit z rožami - na strehi enega balkona , sosedov maček pa pride skozi balkon in kaka v ta korita, največji problem pa je ker jih spravlja ob živce tako da tisto zemljo razmeče po dva metra okrog in ko je odprto okno je te zemlje vse polno tudi po stanovanju.

clock-img

22.11.2011, 14:57

clock-img

Ribica **

pencil-img

3128

poper konkretno potresi naokrog, menda pomaga

clock-img

22.11.2011, 21:11

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Jaz sem letos posadila med zelišča in rože neko rastlino, (pozabila ime) - na deklaraciji je pisalo, da smrdi mačkam user posted image - in sosedove mačke so res hodile okoli našega vrta in nič več po rožah user posted image user posted image

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

23.11.2011, 08:20

clock-img

urška

pencil-img

3136

pomarančne lupine definitivno odganjajo mačke

clock-img

24.11.2011, 21:00

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: Ribica **

ne pali

clock-img

27.11.2011, 16:58

clock-img

malania

pencil-img

613

Če hodi v zemljo v korita, prekrij to zemljo s kamenjem primerne velikosti. Tako ne bo mogel kopati, v kamenje pa zih ne bo šel.. : )

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

27.11.2011, 17:02

clock-img

malania

pencil-img

613

To sem našla na netu...

Kupimo lahko razna razpršila in zrnca, ki naj bi odganjala mačke. Zadnja leta je tudi pri nas mogoče kupiti rastlino, ki spada v rod mrtvih kopriv, imenovana Coleus Canin, ki odganja vse, kar je mačjega. Mačkam smrdijo tudi navadne rastline, kot sta rutica in korenikasta krvomočnica.

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

clock-img

27.11.2011, 17:05

clock-img

urška76

pencil-img

2569

Če poper ne pomaga poskusi s kakim dezodorantom korita pošpricat. Sem včasih vsa darila v ta namen porabila (sem pač izbirčna pri vonjavah). Pa vsake toliko časa je treba vajo ponovit.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem