cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj se še igrati v tem gnilem vremenu?

clock-img

30.04.2006, 09:45

clock-img

Anonimen

Človek ne jezi se, sestavljanje puzzlov, sem pa tja branje knjig, kocke, spomin, oblikovanje testa, skrivanje, packanje po lijaku. kaj se še igrate noter v tem gnilem vremenu pri približni starosti 4 let?

clock-img

30.04.2006, 09:49

clock-img

Anonimen

Pejte se skrivat. Al pa slepe miši? Če imaš prostor, se pojdite tisto igrico: Ljubljana, Zagreb, Beograd STOP user posted image

clock-img

30.04.2006, 09:53

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mogoče boš tukaj našla kaj,kar bi vas interesiralo
http://www.otroci.org/

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

30.04.2006, 10:24

clock-img

Anonimen

Tibor se trenutno z motorjem vozi po mini stanovanju, vsake toliko časa se ustavi, da si napiše kakšno "vstopnico" -  kaj pa vem za kaj. Ene listke v glavnem s seboj vozi sem in tja, ko se vozi z motorjem, pa zraven poje pisto Otaroci, jaz sem Simon .... v deželi čudežev.user posted image
Drugače pa pripravljamo zajtrk. Vse živo. Mmmm, diši po jajčkih in slanini.

clock-img

30.04.2006, 10:28

clock-img

Anonimen

Ja, dobra stran, hvala. Predvsem igrice rulajo user posted image

kristina, kako že gre LJ, ZG BG? Vem, da smo se včasih igrali, pa sem že pozabila.

clock-img

30.04.2006, 10:42

clock-img

Anonimen

Uf Splišni jaz sem včeraj parkirala Timijev motor v garažo,ker mi je skoraj vse vogale pobraluser posted image Midva se podiva po bajti,pol pa se babi utrudi,jo nadomesti kdo drug.Stric naprimer,ki je nor na Cech,za finto se "pretepata"mimogrede
jih ujame še moja najmlajša,pa se kotalijo(mi ni treba pobrisat tal)po dnevni,aja pa še psi se pridružijo,tako,da ne veš več kdo je kdouser posted image
Drugače so pa risanke,samo,da moram komentirat zraven.Pa branje...

clock-img

30.04.2006, 10:53

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Mi smo v Sarini sobi naredili iz dveh velikih rjuh šotor in že dva dni čepi noter. user posted image  Not je pa potegnila mini kuhinjo, pa stolček in mizico.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.04.2006, 14:29

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Mogoče igrco ko skriješ določen predmet v sobi potem pa ko ga išče govoriš ledeno-hladno-toplo-vroče. 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

30.04.2006, 17:53

clock-img

Anonimen

A mi lahko nekdo razloži, kako naj en povprečen uporabnik z dokončano srednjo šolo ve, kam spada kakšna tema? A recimo tale moja tema ne spada po "otroci" in zakaj ne? Naj mi to nekdo, lepo prosim, prijazno razloži. Saj v končni fazi je čisto vseeno, kje je, samo zakaj ne more biti tam, kjer je bila  na začetku? A ni vprašanje o "otroku in igro z njim"? Ali sem morda spraševala o tem, da se mu je zobna krtačka zlomila v ustih in kaj naj naredim? Ali po čem je svinjina v mesariji? Dajte no, nehajte ga srat user posted image  Ne, ne tega, to je vse skupaj smešno, preveč smešno, moderatorčki user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

30.04.2006, 17:56

clock-img

Anonimen

A so te prestavil na zgode in nezgode?user posted image  Mene so tudi že vsaj enkrat. Izgleda, da je tale forum ful nepopularen, pa ga morajo malo propagirat.user posted image

clock-img

16.05.2006, 22:02

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Lj, Zg, Bg?

A smo še kar v Jugoslaviji user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem