cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pri vzgoji potrebuje deklica?

clock-img

06.07.2006, 09:57

clock-img

Anonimen

Tako,zadnjič sem nalepila link o tem kaj pri vzgoji potrebuje deček.
Ker pa na svetu niso samo fantki,ampak vzgojo potrebujejo tudi deklice,vam posredujem še nekaj o tej temi,o naših deklicah,da ne bodo prikrajšane.
Priznam,da teksta tudi sama še nisem pazlijvo prebrala,ker nimam časa,tako,da ne bom že sedaj komentirala.user posted image

http://trendi.siol.net/default.aspx?site_id=155&page_id=405&article_id=155405060706091941108&cid=405&pgn=1

< Sporočilo je popravil neva6 -- 6.7.2006 9:58:09 >

clock-img

06.07.2006, 10:18

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

to bi pa skoraj lahko jaz napisala.user posted image user posted image user posted image

dober članek. hvala neva.user posted image user posted image user posted image user posted image bom dala prebrat atiju. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

06.07.2006, 10:33

clock-img

Anonimen

Jaoj že tretjič sem se spravila brat pa me vedno prekinejo.
No ja lahko komentiram naprimer:Če je kdo od mojih pogrnil,nisem nikoli panično skočila.Komentar:Sem videla ja,da si padla,kaj te boli?Kam si se udarila?Te hudo boli?Veš kaj,nič tako hudega ni,bo kmlu nehalo boleti.
Če pa so bile le hujše poškodbe,potrebne zdravnika,smo bilio bolj resni,tudi pocrkljane so bile,ampak spet brez panike in pfretiravanja..Potolažene, obvezane in zadovoljne.Pa naslednjič bolj pazljive.Vsaj za nekaj časauser posted image

clock-img

06.07.2006, 12:05

clock-img

BLAŽIKA

pencil-img

2664

Zanimiv in poučen članek.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem