cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj predlagate?

clock-img

20.05.2009, 09:42

clock-img

Detece

pencil-img

1039

Tašča ima danes rojstni dan in ker zadnje čase veliko bere (vse moje knjige je že prebrala) bi ji za darilo kupila kakšno knjigo. Zadnje ki je prebrala so bile Armstrong, Angleški pacient, Zoya...
Kaj naj ji kupim? Včasih sem veliko brala, zdaj pa nisem več nič na tekočem...

Hvala!

clock-img

20.05.2009, 09:43

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

Pod marmornim nebom. Knjiga je zakon.

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

20.05.2009, 11:38

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Borci brez preteklosti.

clock-img

20.05.2009, 11:49

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

jah... te tri knjige ki si jih napisala so si precej različne. če iščeš kej 'popularnega' ti svetujem npr Tisoč veličastnih sonc, Pride ženska k zdravniku, Zadnje predavanje, Skrivnost; kej bol smešnega - Mrha suha al pa Mrha suha tut' kuha (čeprov, ok, tašči ne vem če bi blo glih všeč... ali pač?); vedno ti ostane kaka klasika od Dostojevskega (zločin in kazen, bratje karamazovi), Marqueza (Ljubezen v času kolere),...; kej ženskega - npr. Nora Roberts; kej zgodovinskega (Phillipa Gregory - Druga sestra Boleyn)... 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

04.06.2009, 19:00

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Felicita

jah... te tri knjige ki si jih napisala so si precej različne. če iščeš kej 'popularnega' ti svetujem npr Tisoč veličastnih sonc, Pride ženska k zdravniku, Zadnje predavanje, Skrivnost; kej bol smešnega - Mrha suha al pa Mrha suha tut' kuha (čeprov, ok, tašči ne vem če bi blo glih všeč... ali pač?); vedno ti ostane kaka klasika od Dostojevskega (zločin in kazen, bratje karamazovi), Marqueza (Ljubezen v času kolere),...; kej ženskega - npr. Nora Roberts; kej zgodovinskega (Phillipa Gregory - Druga sestra Boleyn)... 

dodala bi samo knjigo Tek za zmajem Khaleda Hoseini-ja, ki je tudi avtor knjige Tisoč veličastnih sonc, ter knjigo Vdovec, avtorja Kluun-a, ki je nadaljevanje knjige Pride ženska k zdravniku.

Tudi vse ostale knjige, ki jih je predlagala Felicita so super branje.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

04.06.2009, 19:19

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem