cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj podariti za pisanko?

clock-img

18.03.2013, 10:21

clock-img

Ursi2

pencil-img

1169

Pri nas imamo navado, da boter obdaruje krščence za pisanko. Imamo navado, da se kupi kakšna igrača ali kaj podobnega.

Ker pa sva botra 6-im, je to kar konkreten zalogaj poleg tega imajo vseg že zadost. Vseeno pa jim želim podariti nekaj. Seveda dobijo pirhe, pomaranče, spečem jim zajčka ali ovčko (potička oz šarkelj mi ne gre). Sem pa razmišljala, da bi jim kupila kakšne knjige ali kakšno družabno igro. Stari so pa :
-ena družina:9 let(punca)
fanta pa 5 in 7 let

druga družina: 7 let (fant), 5 let (punca), 2 leti (fant)

Prosim za ideje.

Hvala

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 18.3.2013 10:29:36 >

clock-img

18.03.2013, 18:15

clock-img

matkica

pencil-img

293

Kaj pa mogoče kakšne karte za kino ali gledališko predstavo.Drugače pa kakšne delovne zvezke,kjer je preko igre seštevanje,odštevanje,...,ali pa kakšne družabne igre.

clock-img

22.03.2013, 21:46

clock-img

Janeja

pencil-img

2272

Jaz sem jim letos vsem (jih imam tudi 6 za obdarit) kupila Domy plastične stekleničke. Vsi hodijo po nekih športnih krožkih, pa plesne,... in pijača vedno prav pride. user posted image
Jih imajo ravno v Sparu znižane!

clock-img

23.03.2013, 10:25

clock-img

Zoja Lara

pencil-img

387

Kupiš za vsako družino karte uno user posted image

Zdaj sem mamica, jupiii.

clock-img

26.03.2013, 13:19

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Joj pisanka, to je nekaj malega. neka malenkost polg pirha, pomaranče. Moji dve dobita stekleničko za pijačo, ker jo ravno rabita novo.

clock-img

27.03.2013, 11:58

clock-img

SU

pencil-img

919

Pri nas tudi malenkosti izmenjavamo za veliko noč... Obdariva najina sončka in nečakinje in nečaka... Ponavadi pirh, pomaranča, male čokoladne jajčke nasujem zraven in potem dodam še kakšno malenkost--npr. posodico za jesti mehko kuhana jajčka (pa še v stilu praznika jeuser posted image ) ali pa šalčke z velikon. motivom, velikonočne pobarvanke ipd. Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem