cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj počnete na rojstnem dnevu?

clock-img

30.11.2012, 08:33

clock-img

lili8

pencil-img

184

Torej, prosila bi za kake ideje kaj početi (seveda notri) na rojstnem dnevu (hčerka bo stara 5 let), kako izdelovanje ogrlic, kakšne igre... Bodo pa same punce.

Hvala

clock-img

30.11.2012, 08:54

clock-img

chezAnA

pencil-img

446

Izdelovanje kronic, njihovo okraševanje s svetlečimi nalepkami, (lahko kolaž -zlat in srebrn- narežeš na koščke), zraven pašejo še vilinja/princeskasta oblačila: kašne svoje poletne obleke, ki jih ni škoda, lahko tudi kakšne svilene lutke uporabite. Ples princesk /vil ob nežni glasbi.
Lahko imate modno revijo. Spet daš na razpolago nekaj svojih (in od prijateljic in starih mam in ša kakšne druge) cot, ne pozabi dati tudi kakšnih lasulj, plavalnih kap, plavutk.

Lahko kupiš tapete in na zadnjo stran naredite obrise vseh povabljenk in "se" (torej obrise) potem same pobarvajo oz okrasijo, lahko pa tudi našemijo.

Moram iti, dodam še kaj kasneje

clock-img

30.11.2012, 09:03

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ko, je imel sin Rd so deklice 3 ure sedele za mizo in ustvarjala s Hama perlicami user posted image . Sploh niso šle vstan user posted image

clock-img

01.12.2012, 09:05

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Naša tavečja je včeri praznovala 6.RD in nisem vnašrej pripravljala. So pa delali s plastelinom, se igrali, malo tudi noreli, na koncu pa barvali še s čopičem in barvicami...

clock-img

22.01.2013, 16:12

clock-img

vsenajnaj

pencil-img

3

Pozdravljeni,
sem Kaja in bi vas prosila, če si lahko ogledate in rešite mojo anketo o otroških rojstnodnevnih zabavah. Odgovore rabim za srednjo šolo- predšolska vzgoja.

Že v naprej se vam zahvaljujem,
Kaja

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFRMRWszajBLZkZ3cXlEeXczV2QtTlE6MQ

clock-img

22.01.2013, 16:29

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: vsenajnaj

Pozdravljeni,
sem Kaja in bi vas prosila, če si lahko ogledate in rešite mojo anketo o otroških rojstnodnevnih zabavah. Odgovore rabim za srednjo šolo- predšolska vzgoja.

Že v naprej se vam zahvaljujem,
Kaja

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?fromEmail=true&formkey=dFRMRWszajBLZkZ3cXlEeXczV2QtTlE6MQ

Dajta malo poravit anketo, ker je vse polno napak. Mislim, da predzadnje vprašanje je enako enemu prej, pri mislim da zadnjem vprašanju pa nimata opcije sam. Namesto tega imata aranžer in dekorater.

clock-img

14.02.2013, 13:09

clock-img

SU

pencil-img

919

Mislim, da punce lažje zaposliš s kakšno takšno varianto...hama perlice ipd. ... No, pa malce cenejša varianta-jaz sem vzela elastično, tanko vrvico (ali volno), nanjo so nizali SLAMICE (razrezane, barvne) in nastale so lepe ogrlice. Lansko leto so isto delali iz TESTENIN-tiste, ki imajo luknjico in se dajo nizat. Obvezno imet pripravljene "punčkaste" pobarvanke.
Mi smo enkrat delali PICE-naredila sem testo, pripravila nadeve (narezana šunka, nariban sir, olive, paprika...). Potem sem oblikovala manjše krogce in škrati so si sami nadevali pice. Ko smo spekli, so vsi zmazali kot bi rekel "keks" (pa pravijo, da otroci ne jejo na RDjih :)...pa še kako, samo zanimirati jih moraš user posted image )... V glavnem pa predvsem uživajte! Pa ne pozabite na PLES in mal norenja tut mora bit! user posted image Lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem