IZVIRNO SPOROČILO: taya_
Tutan A vse to počnejo vaši otroci?- Super
Mi žal nismo imeli niti enega piknika, sankanja ali kaj podobnega. Roditeljski sestanek smo imeli na začetku. Na govorilnih urah pa mi je povedala, da se hčerka razume z ostalimi in da se je lepo vklopila v njihovo skupino.
Vrjamem, da počnejo mnogo zanimivih stvari, samo me moti, da ne organizirajo nobenega izleta oz. ne obiščejo gledališča......
Moti me predvsem to, da bo vrjetno najstarejša v skupini in se bojim da ji bo dolgčas, ker se zelo rada uči, predvsem jo zanimajo črke in številke......
Glede gledališča ne vem kako imajo organizirano. Pri nas v mešani skupini, grejo ta starejši, predšolski. Roditeljski sestanek, mamo ponavadi tudi mi samo eden na začetku. Da bi organizirali izlet je po mojem spet odvisno kje bivate. Naši grejo večkrat, ker živimo na vasi, če bi bli v mestu, je to spet drug projekt, ker bi morali najbrž it popoldne z starši.
ne vem, mam vseeno filing, da si brez potrebe kompliciraš življenje. Vrtci so taki in drugačni, ampak močno dvomim, da se pri vas prav nič ne dogaja,.. da jim je dolgčas. Ker napisala si lih tako, kot, da niti za osmi marec nič ne nardijo z mamice, da ne praznujejo pusta( niti se ne maškarajo), da ne pride Dedek Mraz, da jim pravljic ne berejo,..
da tvoje ta male posebaj ne učijo številk in črk se mi zdi itak normalno. Oni majo svoj program, to se bo v šoli učila. Če jo zanima ji pa doma pokaži.
Mi se zdi, da si nekam preveč zahtevna. Konc koncu ni samo tvoj otrok tam, po mojem nekaj pa ja ustvarjajo, rišejo, poslušajo glasbo, jim preberejo kako pravljico,.. Ne vem,.. vprašaj na govorilnih kaj delajo.
Konec koncu je pa najbolj pomembno, da se igrajo, da grejo na svež zrak, da pojejo, rišejo in poslušajo pravljice.Sej so v vrtcu. Vse ostalo bojo nadoknadli, ko bo cajt, v šoli. ne bojo nič bolj pametni, če bojo prehitevali z stvarmi.