writing-img

Kaj pijejo vaši malčki sedaj?

clock-img

05.01.2006, 14:00

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Jaz mu skuham čaj (ali instant ali pa pač s filter vrečko) ali pa kdaj nesladkan kompot in potem stekleničko dam kr na radiator, da je tekočina pač primerno topla. Ampak se na ta način pijača kr hitro "usmradi" in če user posted image  ne pije dovolj, jo moram kr sproti zlivati stran. A vi sproti pripravljate tople pijačke al kako imate to sedaj urejeno?

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

05.01.2006, 14:10

clock-img

Andra

pencil-img

825

Jaz prakticiram z raznimi sokovi, ki jih mešam z mlačno vodo in ji dajem sproti.

clock-img

05.01.2006, 14:12

clock-img

total

pencil-img

4453

Pije samo instant čaj ali vodo,čaj pogrejem v mikrovalovki.

clock-img

05.01.2006, 14:17

clock-img

April

pencil-img

5459

pije čaj ali vodo sobne temperature. po skodelici. star pa je 8 m in pol.

clock-img

05.01.2006, 14:20

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

Mi smo stari 10 mesecev in pijemo vodo (sobna temperatura).

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

05.01.2006, 14:21

clock-img

tralala

pencil-img

220

Naš 20-mesečnik popije zjutraj tekoči jogurt, čez dan sok z vodo ali čaj, zvečer pa kakav. Zeloo velikokrat zlivam stran vse omenjeno...

clock-img

05.01.2006, 16:01

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš pije vodo po flaški, večkrat na dan jo zamenjam, natočim tako bolj mlačno. Čaja noče. Če kdo od odraslih pije sok, ga mali tudi dobi iz kozarčka.

clock-img

05.01.2006, 16:27

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Naš ta manjši je do pred ca. 1 mesecem pil samo instant čaje, ker vode ni hotel, sedaj sem ga navadila, da pije samo vodo. Dnevno nisem menjavala ne čaja ne vode, ker je vse spil. (spije ca 600 ml vode/dan) Je pa res, da sem mu najprej pijačo ponujala v manjši steklenički, okrog 7 meseca pa smo prešli na večjo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

05.01.2006, 16:32

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Naš dostikrat pije med obrokom in mu nekako rata skozi tisto tamalo luknjico spraviti nazaj v flašo razne gnuse iz svojih ustuser posted image , takrat potem menjam. Drugače pa tudi ne, se sploh ne spomnim.

clock-img

05.01.2006, 19:25

clock-img

Anonimen

Čaj...Bebe ali Lumpi. Ga kar večkrat na dan skuham, da je vedno svež.
Včasih Fruc-malo razredčen z vodo ali pa jabolčni sok....ampak to res zelooooo redko.

clock-img

05.01.2006, 20:48

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Pije čaj, sok ali vodo. Doma običajno pije  iz kozarčka, v vrtec pa nosiva stekleničko z nastavkom (Avent ali Nuk). Tudi po slamici zna že nekaj časa piti in to se mu sploh zdi fino!

clock-img

05.01.2006, 21:09

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Mi pijemo čaj,sokove...Čaj segrejem v mikrovalovni sok pa razrečim in malo dam tople vode oz.da je mlačen.Sicer pa naš zelo malo spije čez danuser posted image

lp,cikica

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/

clock-img

06.01.2006, 22:23

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Najraje pijeta navadno vodo ali Za life.
Tamali ima tudi rad hruškov sok.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

07.01.2006, 15:43

clock-img

Anonimen

Pijemo čaj ki ga vsak dan skuham. Skuham pa tistega ki ni v vrečkah, ampak mešanico. Ne vem kako se reče takemu čaju. Naraven. Kot bi šla sama nabrat zelišča.
No sej ni važno. Ta čaj pijemo. Če ostane, ga drugi dan prevrem, in pijemo naprej. Sicer se pa instant čaja poslužujem le v skrajnem primeru, kot npr. če mi čaja zmanjka, pa moram hitro nekaj naredit.

clock-img

07.01.2006, 15:55

clock-img

CatJa

pencil-img

5068

Jabolčni sok z vodo, 50:50, ko se je prehladil pa žajbljev čaj z medom. Drugega pa praktično ne.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

clock-img

19.01.2006, 17:33

clock-img

Anonimen

Pri 16 mesecih pije že vse. Čez dan najraje uporabim sok(fructalov) in ga razredčim z vodo. Vem  da bi bilo najbolje, da bi bila le sama voda, ampak kaj čem tudi sama ne pijem rada vode, tako da...user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem