Strupene varčne žarnice pa v hiši ne bodo gorele.
dokler je ne razbiješ, ni nič strupena, tko da....je fajn se mal poučit prej o stvari
Vsaka stopinja vec porabi za ca. 25% energije vec, ogromno za to, da pozimi hodimo v kratkih rokavih.
meni je recimo grozljivo, ko prideš na banko, pošto, lekarno, pač nekam, recimo pozimi in majo klimo na ful, babe na šalterjih so v kratkih rokavih, ti pa k prideš not v bundi, pa da morš par minutk stat v vrsti, pa tak zakuhaš
pa prideš recimo poleti, pa majo spet tolk naštimano klimo, da so babe za šalterjih ogrnjene v jopice, tebe v kratih rokavih pa zebe, če morš spet mal v vrsti čakat
zdej pa mi nej en razloži, v čem je finta...pa tolk vsi vpijejo pa eko, pa emisije, pa to pa ono....sam po teh uradih bi tole klimatiziranje mal poštimalo, ogromno bi se poznalo....bojo pač babe pozimi v jopi, polet pa v kratkih rokavih in ne kontra, pa še strankam in okloju bolj prijazno bi blo...
Nic zdravil. Hb da sem zdrava in da zdravil ne kopicim.
no, to pa jst tud, se mi zdi kriminal, ko majo eni kr celo lekarno doma
in je bla zdravnica zanč čist začudena, ko mi je hotla svečke napisat, pa sm rekla da ni treba, da jih še mam, če bom pa rabla bom pa že pršla...in je rekla da to je pa redko, da navadno folk kr vzame, tud če ma al pa če ne rabi - po sistemu sej je zastonj, pa če že napiše, pa valjda vzamem
jst mam doma v hladilniku svečke paracetamol, sirup calpol, kontracepcijske tablete za 3 mesece pa lekadol. pa lubi ma olfen, ko ga večkrat v križu kej vseka al pa mu kake mišice zategne. to pa je vse.
baterij tudi pri nas zelo malo, pa vse so une k se filajo, mam par komadov in menjavam pol, kjer je pač treba (daljinci, ura itd.)
najbol mi pa grejo na živce te razne plastične igrače, mislim....slej ko prej roma v smeti, kolk to okolje obremenjuje, se noben ne vpraša, sam kupuje se in kupuje, otroc pa itak čist zdolgočaseni, ob toni plastike
tko da tole še bojo frke, k bom težila da nej se ne kupuje takih stvari, ker najbolj simpl je pač otroku kupit en tak glupi plastičn komplet