cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pa trdota sedežnih garnitur?

clock-img

03.04.2007, 19:44

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Se vam to zdi kaj pomembno?
Jaz najbolj ne maram tistih, ki se pogreznejo, da potem ne veš, kako ven vstatuser posted image user posted image

clock-img

03.04.2007, 19:47

clock-img

Anonimen

Kakor komu katera.

MEni je glavno, da je udobna, da se fajn zlekneš... Ko kupuješ sedežno moraš na njej pa minut sedeti, pa ležati, v glavnem stestirati iz vseh možnih položajev user posted image .

Če ti paše, kupiš!

clock-img

03.04.2007, 19:48

clock-img

Anonimen

Jaz pa ne maram trdih. K da bi se vsedel na stoluser posted image

Meni je bilo pri sedežni ful pomembno da je udobna, da sediš na njej k na oblačkuuser posted image . Ko sva kupovala sedežno sva jih ene miljon probala(se vsedla goruser posted image ) mnde. No najina ni čist sanjska(ful so mi ble dobre za sedet Natuzzi), ampak je še zmeri ful udobna. Sva mogla mal kompromisa Cena-najina denarnica narestuser posted image .

clock-img

03.04.2007, 19:52

clock-img

rija

pencil-img

15589

mi imamo malce tršo...mamo pa v sobi za uživanje user posted image  natuzzija....torej za vsako počutje nekaj....

...vox populi...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem