cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pa njihove frizure tam spodaj?

clock-img

08.12.2005, 14:55

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

Resno punce, tudi naši imajo kaj za uštimat... Kako je kaj z vašimi? Moj fura na balin stil, seveda s pomočjo britvice - mislim, da pri moškem svetu samo misel na vosek odpade user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

08.12.2005, 14:59

clock-img

total

pencil-img

4453

Čim manj kosmato je najboljeuser posted image

clock-img

08.12.2005, 15:08

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

ma kukr kdaj..včasih pragozd, pa vseen najdem, kar je trebauser posted image , včasih pa rožica sredi puščave, to mi je pa najbolj všečuser posted image

clock-img

08.12.2005, 15:21

clock-img

Anonimen

pazi na njega,da ne bo pretiraval, ker si lahko odreže jajca

clock-img

08.12.2005, 15:38

clock-img

dory

pencil-img

8852

cim manj tem bolj :) ( govorim pa o frizuri jasno )

clock-img

08.12.2005, 15:41

clock-img

Skorpija

pencil-img

1130

user posted image  Jasno da frizurce user posted image

Kdor si upa, za trenutek izgubi tla pod nogami. Kdor si ne upa, izgubi življenje!

clock-img

09.12.2005, 09:23

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

kakor kateri....user posted image . ne, saj se hecam. hotela sem napisati, kakor kdaj. spremembe so pač dobrodošle user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

09.12.2005, 09:26

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Popolna golota mi ni simpatična.user posted image Šavje pa tud ne.user posted image user posted image

Tko da si moj ureja frizurco kr z mašinco.user posted image

clock-img

09.12.2005, 10:57

clock-img

Anonimen

Ojoooooj user posted image  Ma da ga jaz najdem razkrečenega, ko si dlačice puli okrog bingo lingota, počim od smeha.

Kaj? A sem jest res tok staromodna? Ampak meni so pobriti tipi user posted image  user posted image
(beri: poženščeni).

clock-img

09.12.2005, 11:01

clock-img

Anonimen

ja meta staromodna si :)

clock-img

09.12.2005, 11:06

clock-img

juma

pencil-img

97

Da je urejeno jeuser posted image ,ampak pristriženo ne pa pobrito.
Meta men se tud zdi tip poženščen,če bi bil čist pobrituser posted image .

clock-img

09.12.2005, 11:12

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Ojoooooj user posted image  Ma da ga jaz najdem razkrečenega, ko si dlačice puli okrog bingo lingota, počim od smeha.

Kaj? A sem jest res tok staromodna? Ampak meni so pobriti tipi user posted image  user posted image
(beri: poženščeni).

Meta moj bivši tud ni hotu o tem niti slišat oz. se mu še sanjal ni, da bi lohk kej naredu tm uspodi. Po pravic povedam, mu binglna še najdla nism, da ne govorim o tem, da sm mela vedno poln gobc kocin. Bljaaaak!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2005, 11:16

clock-img

dory

pencil-img

8852

no sej cist na skinija tud ni ok...ampak NUJNO more bit postiman...

hehe baguska...ce si lacna si le privosci kej druzga user posted image user posted image

clock-img

09.12.2005, 13:03

clock-img

tanikaa

pencil-img

8637

ja baguska, pol pa nisi rabila zobne nitke...user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

clock-img

09.12.2005, 13:10

clock-img

Anonimen

Baguska, a tvoj avatar je še iz unih cajtov? user posted image

clock-img

09.12.2005, 13:27

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Meta.

Baguska, a tvoj avatar je še iz unih cajtov? user posted image

user posted image user posted image user posted image  

Meta, a pol med sexom dost pluvaš user posted image ??

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

09.12.2005, 13:35

clock-img

dory

pencil-img

8852

hudo babe user posted image

clock-img

09.12.2005, 18:48

clock-img

Anonimen

ojla vsemuser posted image
tale forum je pa fajn zadeva.

odgovor... mojemu user posted image  ponavadi kar jaz tam spodaj rihtam frizurco. včasih ga čisto oskubim, včasih ne.odvisno od razpoloženja. se pa izigibava "friziranja"  ko sem jezna nanj user posted image user posted image  user posted image
sicer pa oba ne marava goščave tam dol. obema se  zdi nehigienično pa še grdo je. on pa se  še tolaži s tem, da"pimpl" zgleda večji brez kocinuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2005, 21:33

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

hudo, tole mora pa moj prebrat - še vedno ima šavje, pa že nekaj časa gruntam kako ga prepričat. moram it v akcijo, ko pride domov user posted image  user posted image .

iz malega zraste veliko

clock-img

15.12.2005, 21:41

clock-img

eva1

pencil-img

4835

ej, ste me nasmejaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj si vsake tok časa kej z mašinco uštima pa olepša, da bi se pa pobril pa mislm, da sem ga samo enkrat že dolgooo nazaj nasrala, pa se je potem še 2 tedna skoz po jajcih čohal(beri nonstop), k ga je tko srbelo, tak da ne pride več v poštev!

clock-img

16.12.2005, 23:26

clock-img

borovnička

pencil-img

1130

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mene ste tud nasmejale. Pol se pa spomnim, da bo treba novo mašinco kupit, ker ta čist skrhana, ko je treba enkrat lase na taveliki glavi strižt. Jest mam tud poln kufer teh dlak v ustih, ampak da si to uredi, mamo tedenske priprave. Pol pa cel mesec poslušam kako to njega boli, ko dlake rastejo. A ko se pa men tangice na tamalo limajo, ko dlake rastejo je pa vse ok? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2005, 00:09

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

user posted image user posted image ej, damo to vse našim dedcem za prebratuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

clock-img

17.12.2005, 00:22

clock-img

artista7

pencil-img

816

ne Meta, nisi staromodna, jaz sem istega mnenja, pa predvidevam, da sem dosti mlajša od tebe. Nimam nič proti, če malo sanira tam spodaj, da bi bil pa čist, mi pa ne potegne.user posted image

clock-img

17.12.2005, 21:24

clock-img

CIPRESA

pencil-img

3497

Ojejjjjjj .....ampak ste me pa nasmejale še posebej ti Meta s tvojimi unikatnimi!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem