cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pa jedo ostali?

clock-img

30.04.2006, 12:10

clock-img

PIAF

pencil-img

763

Ko jeste po raznoraznih dietah, kuhate za svoje može in otroke posebej?
Meni je to največji problem, saj moja dva (mož in sin) ne obožujeta preveč zelenjave (jaz jo pa ful!) in se bi težko poklapali. Mislim, da bi morala za njiju posebej kuhat, pa bi mi še več časa pobralo.
Itak je že zdaj problem, ko bi hlastala za samim pomfrijem in dunajskimi, meni pa je to vse premastno.......bljak.

clock-img

30.04.2006, 12:36

clock-img

Anonimen

Pri 90-dnevni shujševalni je pač kakor kdaj. Včasih lahko zase skuhaš samo riž, za ostale še meso zraven, zase npr. samo makarone, za ostale še polivko, ali pa zase samo meso na beljakovinski dan, ostalim pa še krompir. Pač kakor nanese.

clock-img

30.04.2006, 21:45

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

To pa res ni problem.....pač če jaz naprimer jem meso, dobita onadva enako meso + še napimer krompir. JAz pač zraven zelenjavo. Skoraj vedno jemo isto z razliko, da onadva pač še kaj dodata. ZAme je to(da pač ne moreš kuhat za vsakega drugače) samo izgovor za nehujšanje.

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

30.04.2006, 21:49

clock-img

Anonimen

ko sem jedla po ločevalni 90 dnevni sem kuhala samo to in konc. sej tut nemu ni škodval da se mal bl zdravo prehranjuje. južna je bla torej za oba ista, če je bil pa prej pa pol lačen je pa pač jedu kar mu je pasal.
na sadni dan sem mu pa rekla, fant snađi se :)

zdej k pa j eše tamala južno bomo pa pač pri sadnem dnevu neki nej posebi skuhal kak mlečen riž, juho al pa kej tazga, če bo samo meso in solata bo še kej zravn dobila, če bo pa zelenavna rižota naprimer je pa zanjo glih tko to dobr...

clock-img

01.05.2006, 13:47

clock-img

katis

pencil-img

975

Pa uporabljaj gobe, stročji fižol, zelje, korenje, čebulo, česen, paradižnik, bučke in papriko - vse to so precej nevtralne zelenjave, ki jih običajno jedo tudi tisti, ki niso najbolj navdušeni zelenjavojedci (ali pa vsaj nekaj s tega seznama). Poleg uporabljaj veliko začimb!

Če ti pa kdo komplicira, ima pa verjetno vedno kako salamo, pašteto, tuno, sir in jace v hladilniku, v omari pa kruh in makarone. Če se ne znajde s tem, potem pa ... ja zadnji čas, da se nauči!

Veliko sreče!

_____________________________

19.07.2007 je na svet pokukal naš Bor ...
23.10.2010 pričakujemo še enega fantka

clock-img

01.05.2006, 13:57

clock-img

al1*

pencil-img

2246

Midva sva hujšala skupaj. Otroci so čez teden kosilo jedli v šoli in vrtcu, tako da ni bilo problema, čez vikend pa tako kot so rekle ostale: če sva midva riž ali krompir, sem njima spekla kak košček mesa ali pa sojine polpete, če pa sva imela beljakovine pa sem za njiju skuhala še makarone ali pa krompir. Na OH dan pa smo vsi skupaj jedli sladkarije. user posted image

_____________________________

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem