cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pa fešte?

clock-img

27.10.2005, 13:45

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Ojla,ker smo mame še mlade,me zanima,če za svojo dušo greste kej ven,z babami...Mislim,da vsaka to rabi,ker smo s svojimi otročki 24 ur na dan in enostavno neki rabmo za sebe.Se strinjate?Js mam hvala bogu varstvo,katerega uporabim takrat,ko mala spančka in sem brez skrbi,da me ne pogreša.Pa prav paše,čeprav mi je hčerkica vse na svetu!user posted image

clock-img

27.10.2005, 13:46

clock-img

jazz

pencil-img

1014

Trenutno se nekaj dogovarjam za en prijeten žur,ja!

Lep pozdrav! K

clock-img

27.10.2005, 13:51

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Bravo mami,treba se je mal zluftat!user posted image

clock-img

27.10.2005, 13:53

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Tweety - ja redno! Ravno včeraj zvečer sem bila na enem babjem mitingu...

clock-img

27.10.2005, 13:56

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Redkokdaj, ker zvečer nimam varstva...pa še moj lover ma take blesave šihte, da me kar mine...
lpk

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

27.10.2005, 14:10

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Zara,enkrat na mes se organiziri,pa mal zadihi.A ne Viv,da je treba.

clock-img

27.10.2005, 14:15

clock-img

Anonimen

jaz sem že malo v letih pa mi ni več do zabav. mi nič ne manjkajo. ga ni čez spanje.

clock-img

27.10.2005, 14:16

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Tweety JAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Meni bi se brez tega scufal :)
Pa včasih paše tudi, da greva z možem sama kam, brez Mirne. Prav sede!

clock-img

27.10.2005, 14:20

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

Ja Tweety, sej se tolažim, da gre viv 2x na teden namesto mene user posted image
Ti Spljišni pa ne govor da si stara...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

27.10.2005, 15:51

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Fešta...kaj pa je to?

clock-img

27.10.2005, 16:29

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Jao ribica,to je cajt,ki ti pripada.Pa sej nismo ženske sam za štedilnik!!!!!!!!Mamo iste pravice,ko dedi sam izborit si jih morš znat.Mormo met tud sebe mal rade.

clock-img

27.10.2005, 17:03

clock-img

Primoza

pencil-img

4733

Obstaja t.i. deljeni osebni čas.

clock-img

27.10.2005, 19:38

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Valda, kadar le lahko se ga kam utrgam. Ali greva z možekom skupaj, z RR-jevkami na kakšen girl's night ali pa preprosto gremo babe na drinkuser posted image user posted image user posted image Recimo mesečno enkrat grem skoraj ziher ven. Hm?! Ne more pa se moje socialno življenje primerjati z življenjem pred nosečnostjo, ko sem bila pečena in pohana redno 2-3krat tedensko kje zunaj.

Meni se zdi tale "osebni" čas zelo pomemebn, predvsem iz razloga, da malce izprežeš...

clock-img

27.10.2005, 22:22

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jest si tudi vzamem  večer zase,pa mi je včasih hudo in me grize:"kaj pa če zdaj sprašuje po meni,jaz pa na fešti!?"Ampak s težkim srcek to takrat porinem na stran in si mislim,če bo kaj narobe,me bodo že poklicali.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.11.2005, 08:02

clock-img

Anonimen

Zdaj, ko sem noseča, na žure ravno ne hodim, pijače z družbo pa so enake kakor prej - vsaj enkrat na teden. Nazadnje sem šla ven z bivšimi sošolkami iz srednje šole, enkrat spomladi, ko smo malce "zabluzile" po Centru Ljubljane in po ljubljanskih diskotekah. Pred tem pa smo imeli doma žurko za 30. rojstni dan mojega dragega.
Na splošno pa hodim ven, ja. To, da sem mama, se mi ne zdi nobena ovira. Zdi se mi celo, da znam zdaj "zažurati" celo bolj, kakor pa pred 10-imi leti. Takrat smo hodili ven kar tako, iz navade, ker se je ob petkih pač hodilo ven. In potem nismo vedeli, kaj bi počeli sami s sabo. Zdaj gremo ven z namenom in imamo se dobro. Plešemo, pojemo, tudi pijemo. In uporabljamo glavo pri vsem skupaj - vsaj jaz osebno vedno prej kaj pojem (sploh pa, če vem, da bomo pili), nikoli potem ne pijem preko svoje meje (tako, da sem sposobna sama priti domov), nikoli se ne usedem za volan, če sem spila samo en kozarček, nikoli se toliko ne derem, da naslednji dan ne bi imela glasu, vedno sem dosegljiva na GSM (nastavljen na vibro in v zadnjem žepu kavbojk) in vedno poskrbim za primerno varstvo za otroka. In domov pridem, preden otrok vstane.
Še vedno pa zganjam najstniške norčije, se oblečem in naličim nekoliko bolj vpadljivo kot ponavadi, še vedno grem iz diskoteke naravnost na pizza burek v Center...
Ne pustim se motiti, pa je.
Osvajanje oz. flirtanje tudi še pride kdaj pa kdaj v poštev, kar vključuje seveda tudi ples ali pijačo, vendar nikoli ne prekoračim meje, pa če je moj dragi zraven ali ne.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem