cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj pa, če si grd? :-)

clock-img

13.02.2007, 22:59

clock-img

Anonimen

Potem pa vsa ta kozmetika, ki jo naštevate, nič ne pomaga. user posted image

clock-img

13.02.2007, 23:06

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

SEveda pomaga!!! Saj pa vidiš, kaj vse te raznorazne kreme obljubljajo....user posted image  Iz vsakega grdega račka ti naredijo laboda in to z garancijo ali možnostjo reklamiranja izdelka ob nezadovoljstvu..user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.02.2007, 23:07

clock-img

Anonimen

Full mi je bila všeč ena "garancija" na TV-ju...

"Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga neodprtega vrnite in vrnili vam bomo denar".

In kako boš vedel, a si zadovoljen z njim ali ne, če ga pa niti odpret ne smeš? user posted image

clock-img

13.02.2007, 23:08

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

"Če z izdelkom ne boste zadovoljni, ga neodprtega vrnite in vrnili vam bomo denar".

user posted image user posted image  Ja, še ena taka cvetka...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

13.02.2007, 23:08

clock-img

Anonimen

Ja, no... to je blo za uno polžjo slino na TV prodaji. BLJAAAAKKK!!!

clock-img

13.02.2007, 23:21

clock-img

trixi

pencil-img

741

Jst sem nekje nekoč pobrala tole: grdega človeka ni! Je samo urejen ali pa neurejen! Khm...

clock-img

13.02.2007, 23:25

clock-img

Anonimen

Ja, ja... vsaka ženska je angel, ki je padel z neba... samo s to razliko, da so nekatere padle na ksiht...

Pa brez zamere za črni humor, no. user posted image

clock-img

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Keresa, sprijazni se, da si lepa pač od znotraj.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

clock-img

Anonimen

Kdaj sem pa rekla, da sem grda od zunaj? user posted image

Saj če tebi nisem všeč... user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 23:42

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

Japonci imajo lep pregovor: vsaka ženska je lepa; od daleč, v temi in pod dežnikom user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

13.02.2007, 23:44

clock-img

Anonimen

Saj Japonke so pa vse enake na pogled... a ne? user posted image user posted image

clock-img

13.02.2007, 23:45

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa

Saj Japonke so pa vse enake na pogled... a ne? user posted image user posted image

me pa najbrž njim...a ne? user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

13.02.2007, 23:46

clock-img

Anonimen

Nemogoče! user posted image

clock-img

13.02.2007, 23:50

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

moj mož je bil zraven pri CR in bi lahko pogledal mojo notranjo lepoto... pa ni, se je pršparal in raje stran obrnil  user posted image user posted image user posted image  

in zdej ne bo nikol izvedel "kolk sem znotraj lepa" user posted image user posted image user posted image  

clock-img

13.02.2007, 23:51

clock-img

Anonimen

U... pameten moški... to je pa tut prej izjema kukr pravilo. user posted image

clock-img

14.02.2007, 08:02

clock-img

srki

pencil-img

9222

Jaz sem tudi mnenja, da grdega človeka ni. Vsak ima nekaj, kar izžareva njegovo lepoto. Res pa je, da se pač mati narava z enimi malo poigra, eni so pa res "idealni". Mogoče imamo ženske to srečo, da z ličili lahko marsikaj prekrijeo ali pa poudarimo to, kar je lepo pa je še lepše. No, saj so tudi moški verjetno, ki se ličijo, vsaj pred kamerami, ampak smo ženske še vedno v prednosti.

clock-img

14.02.2007, 09:35

clock-img

nuala

pencil-img

1653

Če si grd še vedno lahko povdarjaš, da imaš dobro srce...

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

clock-img

14.02.2007, 09:37

clock-img

muška

pencil-img

3223

nihče ni grd, vsak je lep na svoj način in vsak je najlepši nekomu. Meni osebno se to zdi žaljivka

clock-img

14.02.2007, 13:25

clock-img

caillou

pencil-img

1854

O pa je, bohpomagej, vendar tako pač je. Saj veste kako pravijo, vsake oči imajo svojega malarja.

Kolikokrat sem res videla grdega človeka, res pa je, da je bil mimoidoči na ulici in da ga nisem poznala. Grd/a je bil/a pa kot sto hudičev.

Tisto, da ni grdih ljudi, fizično grdih, je pa s trte zvito. Notranja lepota je popolnoma nekaj drugega in nima veze z zunanjo. No en banalen primer. Koga bo vzel delojalec v delovno razmerje ? Simpatično, luštno punco/žensko, ki se bo čez čas pokazalo, da je naznoter "zelo grda" (ne mislim poslopševati luštnih punc), ali tisto, ki je stala pri simpatičnosti in lepoti v zadnji vrsti, vendar je lepa navnoter, da kar prekipeva ? Verjetno tisti hip prvo.

Šminka je pa ponavadi maska, pod katero se  skrivajo ženske, ki skrivajo nekaj, kar mora biti očem zakrito, ali pa poudarijo nekaj, za kar menijo da je lepo.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

clock-img

14.02.2007, 13:34

clock-img

Anonimen

Lahko si za nekoga grd, za nekoga drugega pa najlepši na svetu. Lahko si grd, pa si sam sebi všeč in se ne vidiš kot grdega.

Lahko pa si neverjetno lep za vse ljudi in če sebi nisi všeč, si spet lahko grd.

In če naj bi bila ličila namenjena samo za grde ženske, se lahko zamislimo kako ogromno nas je. Grdih.

clock-img

14.02.2007, 13:41

clock-img

Anonimen

Oh, koliko je grdih, pa mislijo, da so lepe. Takim pomagajo vse te žaube, zelo.

clock-img

14.02.2007, 14:32

clock-img

Felicity

pencil-img

4257

Kaj pa, če si grd?
Potem ti pa lahko samo Bog pomaga!user posted image

clock-img

14.02.2007, 14:50

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: muška

nihče ni grd, vsak je lep na svoj način in vsak je najlepši nekomu. Meni osebno se to zdi žaljivka

Se podpišem.

clock-img

14.02.2007, 16:59

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Ej, Kerensa, če si grd, ti menda vse to pomagauser posted image ; problem je v tem, ko si tolk LEP, da tega ne potrebuješ - user posted image pol ti Diorja, če ti nič ne hasne user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem