cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj otroku za večerjo?

clock-img

08.11.2010, 14:04

clock-img

petruska

pencil-img

465

Pozdravljeni!

Zanima me, kaj ponavadi vaši otroci pojedo za večerjo?
Rada bi kakšno novo idejo, ker se mi zdi, da sem preveč monotona pri izbiri jedi (gres, kuhan riž, polenta, palačinke ipd)

user posted image

Hvala!

clock-img

08.11.2010, 14:25

clock-img

mojca*

pencil-img

533

šmorn, čokolino, topli sendvič, namazan kruh, kornflakes, tudi muffin kdaj.

clock-img

08.11.2010, 19:14

clock-img

Katy78

pencil-img

3275

Ker ima žitarice z mlekom in sadjem za zajtrk, ima potem za večerjo kruh in sir, kruh in pašteto, kruh+maslo in marmelada, kruh in jajček, palačinke, včasih kakšne ribe iz konzerve - večerje so tudi pri nas bolj kot ne monotone, ampak če bi bilo po njegovo, bi lahko vsak dan jedel kruh in sir, tako da se sploh ne sekiram, z monotonostjo se obremenjujemo starši, ne otroci. user posted image

clock-img

08.11.2010, 19:51

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

kakšni ostanki od kosila, jajčka, kruh s sirom, toast, ribje palčke, rdeča pesa, skutke...ma kar mi pride pod roke, ne da se mi še zvečer komplicirat user posted image  se pa izogibam kakšnim čokolešnikom in takim zadevam, ki jih imamo itak z za zajtrk.

clock-img

08.11.2010, 20:28

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Čist različno. Zajtrki in večerje so podobne, s tem da če jesta zjutri čokolino, pol je zvečer kruh s kakšnim namazom, jajčka, hrenovka, maslo in marmelada, corn fleks, gres, palačinke, toast, salama in sir na kruhu, čokoladne kroglice ipd. Lahko tudi juhica od kosila.Zdej sta pa že tak veliki, da res ne kompliciramo več.

clock-img

08.11.2010, 20:53

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

pa kakšni knedli, mini pizza, včasih rogljički..prav pride kaj v zmrzovalniku, če je treba na hitro pripravit.

clock-img

08.11.2010, 21:45

clock-img

petruska

pencil-img

465

Hvala punce!

clock-img

09.11.2010, 15:43

clock-img

Marja81

pencil-img

27

Naša bo mela danes ajdovo kašo; to ma rada in skuham tako, da dam namesto zadnje merice vode, paradižnikove pelate (domača salsa). Pride dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem