cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naredit, ko vse zbruham kar pojem?

clock-img

28.03.2006, 12:42

clock-img

Kato

pencil-img

35

Ful, res ful sem se veselila nosečnosti in vse je blo kar ok, do 7 tedna (sedaj sem v 9). Od takrat naprej pa samo bruham, slabo mi je, vse mi smrdi. Dobesedno umiram od lakote! Ko že nekaj pojem, bom to gotovo čez par minut zburhala, neglede na to ali je to sadje, zelenjava, meso...
Malo se mi zdi, da so mi pomagali evkaliptusovi bonbončki, pa očitno tudi to ni to.
Enostavno sem že skoraj čist obupana in več ne vem kaj naj naredim.

clock-img

28.03.2006, 17:15

clock-img

pika_b

pencil-img

414

Poskusi z ingverjevim čajem, pa prepečenec, mogoče kuhan riž na vodi.

Jaz sem od 8t do 4,5mesece nosečnosti neprestano bruhala. Pomagalo ni nič.
Če boš začela hujšat pojdi takoj k G. Jaz sem v štirih dneh shujšala 4kg, in sem morala v bolnico, da so me spravili k sebi.

lp

clock-img

28.03.2006, 17:47

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Meni je pomagal nesladkan čaj iz poprove mete na tešče, nato pa počasi slani krekerji do kosila. Po 10 dnevih hudih slabosti ves dan, sem ugotovila, da je največji krivec kava, sedaj pa že dva dni uživam v neslabostih.

clock-img

28.03.2006, 19:09

clock-img

Anonimen

Iz Italije (ali Avstrije, baje pa celo pri eni homeopatinji v Ljubljani) si nabavi v homeopatski lekarni globule Sepia officinalis, steklenička je okoli 10 eurov.
Meni pa še komu so čudežno pomagale.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem