cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj namesto zaves?

clock-img

26.05.2006, 16:39

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Teh navadnih zaves sem se že naveličala, pa razmišljam, da bi dala namesto zaves kaj drugega, sodobnejšega.
Kaj predlagate? Kaj imate vi?
Gledala sem opcije od panelnih, lamelnih zaves, plise zaves, rolojev ... 

Letos pa bo!

clock-img

26.05.2006, 16:41

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Moja mama ima na enem oknu plise zavese in meni niso všeč, zelo slabo zatemnijo in sonce še vedno sije skozi. meni so všeč panelne zavese.

clock-img

26.05.2006, 17:09

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

pri nas imamo samo žaluzije, nič zaves. pa še te imamo skoz gor potegnjene. pri nas sonca ni nikoli preveč.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

26.05.2006, 18:26

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Ja saj meni tudi ne, samo pri nas naj bi tiste imele ravno funkcijo nesvetenja na TV. Midva imava pa samo žaluzije za skrajne primere, edino v spalnici imava ene kao panelne, samo nimajo noter paličic, imajo samo eno palico za obtežitev.

clock-img

26.05.2006, 19:01

clock-img

rija

pencil-img

15589

NIč. Samo ne lamelnih....user posted image

clock-img

26.05.2006, 19:03

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

IZVIRNO SPOROČILO: Magi*

pri nas imamo samo žaluzije, nič zaves. pa še te imamo skoz gor potegnjene. pri nas sonca ni nikoli preveč.

se strinjam, tudi mi imamo samo žaluzije

iz malega zraste veliko

clock-img

26.05.2006, 19:03

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

midva imava žaluzije... no, razen v kuhinji, kjer imava ene navadne zavesice do slabe polovice okna

žaluzije se mi zdijo dobra rešitev, ker služijo tudi namesto rolet... 2 funkciji v enem user posted image

clock-img

26.05.2006, 19:51

clock-img

manetka

pencil-img

322

Mi imamo pa povsod pliseje, pa so super!

Tam kjer rabiš temno npr. spalnica daš zatemnitvene, ki ne prepustijo svetlobe.
Se bolje obnesejo kot žaluzije in izgledajo precej lepše, pa žaluzije je tako težko čistit.

LP

clock-img

26.05.2006, 21:08

clock-img

kami10

pencil-img

17

Žaluzije.

clock-img

26.05.2006, 21:54

clock-img

Anonimen

žaluzije
js mam zdej tut ene papirnate roloje iz bauhausa pa mi ful dobr zgledajo
če že zavese pol morjo bit ravne, brez volančkov pa čimbl gladke in moderne

clock-img

26.05.2006, 23:46

clock-img

frrrr

pencil-img

6265

sem mogla v google napisat plise zavese, da sem si ogledala kaj to je... luštno zgleda in verjetno tut zlo praktično.

midva sva žaluzije nabavla pred enimi 6imi leti... pa nisem vidla oz. tudi nisem povpraševala po kakšni drugi rešitvi.
kljub temu, da so bele, še ni panike glede umazanije... mau se prah pomete z njih, kaj več opravka pa si tudi ne delam s tem... itaq to ni stalna rešitev oz. se vsake stvari enkrat naveličaš... torej, ko bodo preveč umazane in se jih bomo naveličali, bomo pa kaj drugega našli user posted image

aja, v kuhinji, kjer imava zaveso... sem jo šla kupit tko na meter in mi jo je mama samo toliko zarobila, da gre una lajšnica skoz... pa ob straneh, da se ne para... stalo me je cca. 2 jurja in to je blo to... imava jo tudi cca. 6 let in še vedno je ne bi menjala, ker mi je zelo všeč - okno ne zgleda pusto in prazno, pa ne krade dost svetlobe

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem