cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naj vržem v pisker?

clock-img

20.09.2005, 10:18

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Danes je namreč 9 let, odkar me je moj dragi s staro kripo sramežljivo prvič povabil v kino.
Obletnica torej, jutri bo tretja poročna, danes pa kar deveta zmenkarska. S čim naj ga očaram, na krožniku, da ne bo pomote.
Namig: je čisto nor na rižo, ampak se mi ne da rižote kuhat za obletnico, bi kaj bolj fensi rada pripravila. Pa ne jajčevcev in bučk, ker jih že tri mesece skoraj vsak dan jemo...
Pliiiis.

clock-img

20.09.2005, 10:20

clock-img

Anonimen

mene bi najbl razveselila s pirejem in piščančjimi prsi z ananasom v smetanovi omaki

lara

clock-img

20.09.2005, 10:35

clock-img

Anonimen

Fondue. Če ga nimaš, ga pojdi kupit, pa mu ga najprej daj za darilo. Dve muhi na en mah.

clock-img

20.09.2005, 10:35

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

V kitajsko rest. ga pelji, pa naj se napapca riža za vnaprej in nazaj

clock-img

20.09.2005, 10:53

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Lara, tvoj predlog mi je zelo všeč. Kako pa to pripravim? Pa naj potem ima zraven riž, ker pireja ne mara - se ga je v vojski preobjedel bogi revež

clock-img

20.09.2005, 12:00

clock-img

Aleksandrin

pencil-img

869

Ven ga pelji, pa naj si sam izbere.

clock-img

20.09.2005, 12:17

clock-img

muki1

pencil-img

7193

Heh, to je on mene povabil v soboto na večerjo, ampak jaz bi vseeno rada nekaj dobrega danes skuhala.

clock-img

20.09.2005, 12:32

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Če ljubi riž, mu pač naredi riž. Moja najljubša jed iz riža je packarija, ki jo pripravim takole: malo govedine (lepe, take za zrezke), malo svinjskega mesa (isto tako lepega), piščančja prsa. Meso narežem na kocke, ga popražim (najprej govedino, nato svinjsko, nato piščanca). Dodam na kocke narezano čebulo, papriko (najraje rumeno). Nato noter namečem, kar najdem v hladilniku ali zmrzovalniku: koruzo, grah, stročji fižol, čičeriko, por, peteršilj. Na koncu pa še eno konzervo šampinjonov v slanici. Začinim s soljo (zaenkrat zaradi otrok samo s soljo), poprom, curry-jem, sladko papriko v prahu. Gor natrosim eno skodelico riža, dobro premešam, počakam, da riž postekleni in nato zalijem z vodo (ali s kakšno čisto župco, če jo še imam). Potem cmarim na malem ognju, da se vse skuha. Dam na mizo skupaj z ogromno skledo zeleno solate in potem se vsi štirje mastimo.

Jasna

clock-img

20.09.2005, 12:33

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Joj, pozabila sem še na česen - brez njega ne gre!

Jasna

clock-img

20.09.2005, 12:47

clock-img

radovednica_

pencil-img

137

lara tudi mene zanima kako pripraviš piščančja prsa z ananasom v smetanovi omaki.sliši se okusno in slastno.

no zdej sem pa pošteno lačna.

lep dan vsem.

clock-img

20.09.2005, 13:08

clock-img

Anonimen

no evo da se vas usmilim. no js obožujem pire zato ga dam zravn, sem pa tut nardila to z rižem, al pa širokimi rezanci, kitajskimi rezanci..ma vse paše zravn

no še recept k je bl simpl k pasulj:

najprej na malo olja popražim eno čebulo in gor fliknem piščančje (lahko tudi puranje) fileje. začinim z malo vegete, popra, česna v prahu, lahko tudi malček bazilike, potem meso spečem da je lepo porjaveto, nakar notri fliknem ananasove koščke iz konzerve fino odcejene in še to skupaj z mesom in čebulo malo dušim da se navzame okusa, na koncu zalijem s sladko smetano da nastane fini zosek, počakam še par minut in voila! kosilo slastno je na mizi 20 minut dela

lara

lp, lara

clock-img

20.09.2005, 13:29

clock-img

muki1

pencil-img

7193

:smajli ki se mu cedijo sline do popka:

clock-img

20.09.2005, 13:37

clock-img

malika

pencil-img

3199

Puranje zrezke v smetanovi omaki s gobicami, priloga riž

Ali pa :
-piščančja prsa nareži na zrezke posoli popraj in jih naloži v manjši pekač
-preko njih naloži rezine pršuta, pancete ali šunke
-preko tega daj še rezine sira
-prelij s sladko smetano, potrosi s origanom
vmes lahko podturiš tudi kakšno gobico

daj v pečico in peci 45 min

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem