cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naj pričakjem?

clock-img

11.03.2006, 22:31

clock-img

tanja matoh

pencil-img

8

Pozdravljene.
user posted image ne vem na koga naj se obrnem zato sem se na vse vas ki ste trenutno na forumu če mi lahko kako pomagate z nasveti ali z izkušnjami.Noseča sem 11t+3 dni.V četrtek sem bila na ultrazvoku.Vse je bilo v redu razen izredno velikega mehurja ki ga je imel plod.Mehur je bil premera 10mm,za ta čas nosečnosti pa je normalno do 6 mm.Naročena sem zopet za v torek in če ne bo boljše me bo moj ginekolog poslal v LJ.Je pa tako:če se ne bo uredilo samo od sebe mi bo otrok umrl,ker mu ne bodo delale ledvice.V 80 procentih umre v maternici v 20 pa kmalu po rojstvu.Sicer sem brala v strokovnih revijah da začnejo ledvice pri plodu izločati seč v mehur v 13.tednu nosečnosti ampak to zame ni ne vem kakšna tolažba.Že dva dni samo user posted image  in premišljujem o tem kaj bo v torek.Prosim če je imela kakšna podobno izkušnjo naj mi odpiše.

clock-img

11.03.2006, 22:36

clock-img

KODA

pencil-img

4015

S to težavo nimam izkušenj.
Vem,da je težko,ampak misli pozitivno.
Držim pesti zate in tvojo pikico.Javi v torek.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

11.03.2006, 22:44

clock-img

tanja matoh

pencil-img

8

user posted image hvala za spodbudne besede.Takoj ko kaj zvem sporočim.

clock-img

11.03.2006, 22:56

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Meni je plod odmrl v 8. tednu, tako da vem kaj prestajaš. Ampak kot ti je že napisala Koda, misli pozitivno.

Žal s tvojim primerom nimam izkušenj in ti ne vem svetovati.

Držim pesti zate.

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

11.03.2006, 23:01

clock-img

Marogica

pencil-img

10594

Tudi jaz upam, da bo vse OK in dosti sreče v torek.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

clock-img

12.03.2006, 11:34

clock-img

petraz

pencil-img

1328

Vem, da ti je zelo hudo, še meni je ko to berem, vendar moraš  sedaj razmišlati pozitivno. Še tako nemogoča stavr je lahko mogoče. Zato, bodi prepričana, da bo s tvojim dojenčkom vse o.k. in ti povem, pozitivne misli dobro vplivajo. Ob enem, pa ti želim, da bi se vse izteklo dobro!!! Držim pesti! user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.03.2006, 21:58

clock-img

tanja matoh

pencil-img

8

user posted image Tako punce.Pa sem rešena skrbi.Z mojim otrokom je vse u redu.Hvala vam za vse spodbudne besede in podporo ki ste mi jo dajale.Upam da se bomo še slišale.user posted image

clock-img

14.03.2006, 23:57

clock-img

Margareta

pencil-img

872

Lepo, da je vse v redu. user posted image

http://www.ednevnik.si/?w=Margareta

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem