a blazina za dojenje je tista kača/blazina?
mislim, da misliva isto :D v trgovinah imaš čuda in pol ... moja je podobna tejle:
http://www.bombazek.si/iimg/321/blazina_za_dojenje.jpg. drugače pa, torba je šik, ideja s plenicami luštna ... ampak če bi jo dobila jaz, bi žal najverjetneje obtičala nekje v omari (še svojih torb ne nosim več, ker ponavadi spakiram kar previjalno torbo). tako kot je rekla hope - tudi sama sem imela veliko veselje (in tudi svoje zahteve), ko sem kupovala in zbirala opremo za otroka, vključno s torbo in ... saj ceniš, ko ti nekdo nekaj prinese, ampak velikokrat potem te stvari kar nekje obtičijo, ker že imaš neko svojo rutino. recimo primer: dobila sem neko noro drago kremo za dojenčkovo kožo, ki naj bi bila oh in sploh in vse, ampak meni osebno, pa zgleda da tudi mali ritki, recimo zadostuje navadno hladilno mazilo, poleg tega ima mala suho in občutljivo kožo proti čemur najbolj pomaga mešanica, ki jo je napisala pediatrinja. in krema sedaj tiči nekje v predalu, rok pa se počasi bliža koncu ... tudi sama sem imela seznam in če je kdo vprašal, sem pač povedala kaj potrebujem.
sedaj sem se spomnila - jaz sem možeku naredila survival kit, ob rojstvu hčerke pa ko je bil sam doma, ko sem bila v porodnišnici (plenice, zamaški proti hrupu, ščipalke proti smradu, mini šampanjec, darilce - knjigica ali veš koliko te imam rad ipd. sem zapakirala v oblečeno škatlo za čevlje, opremila z posvetili in navodili) ... mogoče pa namesto da zapraviš kup denarja, raje narediš kakšno pozornost ;)