cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj naj kupim??

clock-img

30.03.2007, 08:07

clock-img

ery

pencil-img

1675

Sej vem, da že težim, ampak trenutno imam ravno čas... user posted image  Včeraj sem imela tak dan, da sem si obvezno mogla neki kupit. In sem kupila eno krilo, ki ga NIKOLI sploh ne bom oblekla. In zdaj bi ga rada zamenjala.... Pa ne vem za kaj bi zamenjala, ker dans pa nimam takega dneva user posted image  
Ali dolgo čez rit tuniko-to paše na vse hlače a ne?
ali športne hlače z žepi?

Groza..

ja sej to sem pa jaz...koza.... user posted image  

clock-img

30.03.2007, 08:12

clock-img

Anonimen

HEHE KJE SI PA KUPILA?

clock-img

30.03.2007, 08:12

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Zakaj pa ne bi krila oblekla? Jaz ga včasih nisem nosila, zdaj pa sem poleti vsak dan v krilu, ker je tolk udobno.

clock-img

30.03.2007, 08:27

clock-img

ery

pencil-img

1675

hehe, ne ne, tega krila ne bom oblekla..Nimam ga za kam, razen za na morje... user posted image  
Kupila sem pa v Mengšu v eni trgovinci...

clock-img

30.03.2007, 09:05

clock-img

srki

pencil-img

9222

Ti jo kar nesi zamenjat, če veš da je ne boš več oblekla, zamenjaj za nekaj, kar veš, da boš nosilauser posted image .

clock-img

30.03.2007, 10:02

clock-img

Magi*

pencil-img

4856

najprej naj te potolažim, da se to zgodi tudi najboljšimuser posted image

pojdi zamenjat, ja. mimogrede, tunika (po mojem mnenju) ne paše ravno najbolje čez kake športne hlače z žepi. jaz bi jo nosila raje čez kaj ožjega, ali pa čez široke lanene hlače (brez žepov).

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

clock-img

30.03.2007, 10:03

clock-img

Anonimen

Športne hlače z žepi, to boš vsaj nosila. S tisto tuniko bo pa isto kot s tem krilom.

clock-img

30.03.2007, 10:30

clock-img

Anonimen

Tudi jaz mislim, da tunika ne paše na hlače z žepi user posted image

clock-img

30.03.2007, 18:32

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: sunqueen

Tudi jaz mislim, da tunika ne paše na hlače z žepi user posted image

Tunika paše samo na hlače brez pasu in brez žepov. Najbolje je da so čisto gladke (na črto ali brez je opcija), ker kakršnekoli izbokline zgledajo zelo čudno pod obleko (tuniko).

clock-img

30.03.2007, 20:25

clock-img

Anonimen

Športne hlače.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem