cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj kupiti petletni deklici?

clock-img

03.11.2005, 17:58

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Ne vem, kam točno naj to vprašanje postavim, pa ga bom kr tukaj. Bi prosila za kakšno idejo-v soboto smo namreč povabljeni (sem šele danes izvedelauser posted image ) na praznovanje rojstnega dne k petletni deklici. Pojma nimam, kaj naj ji kupim. Ima takorekoč vse-vedno je lepo oblečena, igrač ima po moje tudi precej. Imate kakšno idejo? S kakšnimi igračami se pravzaprav taki otročki igrajo? Vem, da ima ful rada enga dojenčka, ki ga previja ipd. Kaj bi še bilo zanimivega? Je plišasta igračka udarec mimo? Prosim, na pomoč.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

03.11.2005, 18:21

clock-img

Twetty

pencil-img

118

Take punčke so že rade afne,tak da ti svetujem,da kupiš kak lep kos oblačila,npr.kompletek kapa-šal-rokavice,...Neki boš že našla,pa še njeni mami boš ustregla.PLišasta igračka,kaj pa vem js ne bi,ker vem da jih ima moja že zdej za en kontejner pa bo stara 10 mes.

clock-img

03.11.2005, 18:36

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Kakšne moderne žabice, vstopnico za kinopredstavo ali gledališko predstavo, knjigo ...
Igrač - jaz ne bi.  

clock-img

03.11.2005, 18:50

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Jaz bi ji vzela kaj strogo za afnanje recimo kako fensi kao torbico, noter pa mal špangic pa kaka šminka za otroke pa kak obroček za lase al kaj takega.user posted image
Aja pa tisti taki veliki prstani so moderni, pa kake ogrlice itd.
No, jaz s takimi darili nisem nikoli udarila mimo.user posted image
LP pa poročaj kaj boste nabavili,
Sibil

clock-img

03.11.2005, 21:52

clock-img

jagoda

pencil-img

737

Ja, sibil ima prav. Moja nečakinja (5,5 let) obožuje tud barbike in zdaj neke konjičke - ponije za barbi. Skratka neki za afnice... Pa roza mora bit!

clock-img

03.11.2005, 23:48

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

ful je odvisno od otroka samega. naši 4,5 letnici so najbolj všeč pliški (pa čeprav jih ima že celo goro), pobarvanke, kakšen domino, sestavljanke, špangice, verižice itd., lepo krilo, žabe,

ne moreš zgrešiti tudi z baloni, kredami, barvicami...

iz malega zraste veliko

clock-img

04.11.2005, 02:18

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Res se mi zdi najbolj smiselno,to z špangicami,torbico,šminkicami...

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem