za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Torej, malo sem zmedena, ker ne vem, ali se je dovoljeno med nosečnostjo mazati s kremami proti celulitu.:zmeden: Sedaj po porodu pa imam strije - samo po prsih - nad katere bi se spravila in pa celulit bi rada odpravila, pa ne vem če smem, ker dojim. Te kreme naj bi namreč preko kože prehajale v kri.
Če ima katera kakršenkoli odgovor, naj mi pomaga, ker nočem škodovati otroku.
Hvala, Helena,:miska:
11.05.2005, 08:54
ribica.
2165
Po moje ni panike. No, po tej logiki se pol tud med nosečnostjo ne bi smela mazat. Jaz sem se mazala pa ni nič narobe. V bistvu nikol nisem imela nobenih pomislekov.
11.05.2005, 15:08
skuštrana
7010
Jaz sem se mazala na začetku nosečnosti potem pa sem nehala, ker so te kreme kar drage med nosečnostjo pa itak ne pomagajo, ker hormoni delajo svoje.Celulita ko v priči..Danes dobre 4 mesece po porodu pa se z dojenjem in brez krem kar pridno topi..Najbolše, da kar dojiš, saj s kakšno kremco za dušo se pa tud lahk mažeš. Glčede strij je pa tako, da ni kremce, ki bi jih odpravila. Sčasoma zbledijo same...
12.05.2005, 10:57
Brisani uporabnik
5637
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
12.05.2005, 12:24
Anonimen
jaz se mažem... Sedaj po porodu... Pa so pri vichyju obljubljali, da si potem celulit sam slečeš... Pa nič od tega - čeprav vsak dan poskušam :)-:)-:)-:)-:)-:)-
29.05.2005, 19:18
Annny
4837
Ni nevarnosti, ker te kreme delujejo le lokalno.lp