cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj je narobe???

clock-img

12.12.2007, 12:41

clock-img

ALEKSA13

pencil-img

178

Imam sinka, starega kronološko 4 mesece, korigirano 2. Precej sem zaskrbljena, ker že kar nekaj časa opažam(velikokrat na dan), da npr. ko ga imam v naročju, pa tudi na previjalni mizi, ga kar naenkrat skupaj potegne, to zgleda tako nogice potegne k sebi-k trbuščku in zgornji del telesa prav tako. To mislim da niso krči, ker ne joka vedno zraven, pa to se začne dogajati takoj zjutraj in čez cel dan. Ponoči pa spi celo noč. Ko je imel krče, je izgledalo malce drugače. Bojim se, da bi bila kakšna bolezen nedonošenčkov...ne vem ali je to multipla skleroza? Prosim za kakšen nasvet. Hvala, lp.

clock-img

12.12.2007, 12:59

clock-img

tikatoka

pencil-img

375

Ne vem nimam izkušnje z nedonošenčki, ampak mogoče pa ima tak refleks. tako kot je naprimer moorojev refleks, ko krilijo z rokami. Ker pri dojenčkih je kar nekaj refleksov in pri enih so bolj izraziti kot pri drugih.
Mogoče sem udarila čist mimo, ampak nevem jaz sem najprej pomislila na to.

zdravja vam želim, pozdravček

clock-img

13.12.2007, 10:32

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Zakaj pa multipla skleroza???

clock-img

13.12.2007, 15:33

clock-img

* Mateja *

pencil-img

1803

Ma ne paničart s takimi. Morda so samo krči. Če se bo še dogajalo povej pediatru, morda ima pa mišce bolj zategnjene oz. mu jih bolj zateguje, to bi bila hipertonost. Naš je bil npr. hipoton, premalo mišičnega tonusa in smo hodili na nfth. POvej P., tako al drugače so nadonošenčki običajno napoteni v razvojno ambulanto in take stvari tam vidijo.
Ne se tok sekirat,..

clock-img

14.12.2007, 17:04

clock-img

melani99

pencil-img

217

moja hčerkica počne te gibe večkrat, sem omenila to pediatru, nato sem jo še nekaj dni opazovala in sva ugotovila, da to počne kadar je zaprta oz ko se matra da bi se pokakala in tudi takrat kadar jo zelo matrajo vetrovi, (glavico potisne čisto na prsni koš, kolena potegne na trebušček)

clock-img

14.12.2007, 17:11

clock-img

urskas

pencil-img

683

MS (multipla skleroza) zagotovo ni. ta bolezen se pokaže šele v odrasli dobi (20+).

clock-img

15.12.2007, 11:37

clock-img

malička

pencil-img

155

Po mojih pojmih so to krči  ker se je nam dogajalo čisto enako čez dan zvijanje ponoči je pa spala tak da pomoje so krči res da...kake kapljice nabavite pa bo minilo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem