cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj ima na ličku?

clock-img

03.01.2006, 20:34

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Naš mišek je imel vedno zelo lepo in čisto kožo, tudi še kot novorojenček. Zdaj pa opažam, da se mu zadnji teden na levem ličku pojavljajo rdeče pikice, lise, tudi na čelu. Pa nimam pojma, kaj bi to bilo. Če bi bila kaka alergija, bi bila verjetno vidna še drugod, ne pa točno na določenem delu, kajne? Naj ga peljem k zdravniku, ali ga naj poskusim mazati s kakšno kremo? In katero predlagate?
Hvala.

Letos pa bo!

clock-img

03.01.2006, 20:50

clock-img

lex

pencil-img

6532

probaj z bepanthenom - mi imamo alergijo na antibijotik in sedaj se mažemo samo še s tem.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

04.01.2006, 07:57

clock-img

čebelica maja

pencil-img

209

Moj dvoletnik ima tudi večkrat lise po ličkih. Jih pa namažem z mastno kremo ali pa kar z E oljem, full pomaga. Sem pa ugotovila, da ima rdeča lička (lise, pikice) vedno kadar smo malo dlje zunaj in je zunaj hladno, ker čez poletje je bilo vse ok.

clock-img

04.01.2006, 14:52

clock-img

Anonimen

a zgleda hrapavo in izsušeno? če je to bo vrjetno od mraza. probi s kako mastnokremo al pa bepanthenom najprej.

clock-img

05.01.2006, 09:36

clock-img

kepa*

pencil-img

1558

Verjetno ni od mraza, ker te dni nismo nič kaj dost zunaj.
Se mu je razširilo še na čelo in drugo stran obraza. Razmišljam, da bi lahko bilo od kravjega mleka, ki smo ga začeli uporabljati.
Bi lahko bilo to? Alergija na kravje mleko?

Letos pa bo!

clock-img

05.01.2006, 11:33

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Naši se tudi občasno pojavi na obeh ličkih in na bradici. Na bradi ima itak vse frš od dude user posted image

clock-img

05.01.2006, 17:16

clock-img

Anol

pencil-img

299

Naš Ažbe je imel zdele že skor en mesec izpuščajček pod ustki, pa nima ne dude in tudi slini se ne. Probala sva z Bepanthenom, umivanje s fiziološko, kamilicam pa je blo malo bolje pa spet slabše, pa še malo se je povečalo. Danes sva šla končno k zdravnici in je rekla, da lahko da so tudi kakšne gljivice, ki jih dobijo otroci od vse svinjarije, ki jo poberejo s tal, saj veš vse je potrebno dati v usta, potem pa še mraz in se zadeva noče pocajtat.
V glavnem predpisala mi je kremico (ne vem zdele katero) in svetovala še nakup kreme od Avene-ja Cold krema, da se ga namaže predvsem preden gre ven.
Jaz ti svetujem, da greš do svoje zdravnice, ker jaz sem probavala na vse mogoče načine pa ni in ni hotlo bit bolje.

clock-img

06.01.2006, 17:01

clock-img

puri

pencil-img

2171

kepa*, ....naš ima isto, največ tudi na levem ličku, na desnem skoraj nič. Probala sem že izključiti določeno sadje in drugo hrano, pa ni nič bolje, tako da mislim, da ni od hrane, od mraza pa tudi ne vem, če je, ker sedaj nekaj dni ni bil zunaj, pa ni bilo nič bolje. Včasih že mislim, da mu izginjajo, potem se pa kar naenkrat spet pojavijo. Jih ima pa sedaj že približno 3 tedne.Prej je imel pa tudi skos zelo lepo kožo, tako da res ne vem, kaj bi potem to bilo.?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem