cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj delam narobe?

clock-img

07.11.2005, 08:52

clock-img

mama76

pencil-img

182

No da se malo potožimuser posted image ,danes je točno en teden odkar hujšam in nisem shujšala še niti pol kilce, ko berem vaše poste ste vse v prvem tednu izgubile vsa kakšen kilogramček mogoče delam kaj narobe, zato vam bom opisala kako jem npr.zjutraj nekaj od sadja za kosilo tisto pač po jedilniku(škrob, beljekovine...kar je pač na vrsti) zvečer pa največkrat spet sadje, vmes pijem vodo ali naravni pomarančni sok in kakšno skodelico kave z mlekom(0,5 maščobe ), ker kave brez mleka ne morem, ker pa še vedno dojim in si lakote ne dopuščam, pojem kadar sem lačna spet kakšno jabolko ali hruško, kaj delam torej narobeuser posted image , saj ne da bi hotla že v prvem tednu ful shujšat a da bi se vsaj malo poznalo, pa še enkrat bom vparšala, če se lahko sirov burek je na beljakovinski dan ali raje ne? user posted image  vas imam!!!

clock-img

07.11.2005, 08:56

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Ne gre pri vsakem isto hitro dol. koliko kil pa imaš preveč? Jaz jih ima zelo veliko zato mi tudi kile grejo hitreje dol. Če pa nimaš ful ful ful preveč kil je pa lohično, da ne gre tako hitro.
Ti kar lepo nadaljuj in boš videla, da se bo tudi tebi poznalo. Samo obupat ne.... ne še po enem tednuuser posted image

_____________________________

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

clock-img

07.11.2005, 09:00

clock-img

Naty*Taja

pencil-img

2696

Po moje imaš preveč sladkorja - v sadju ga je ful, pa tudi sok, če si ga ne stskaš sama pa itak ni naravno, pa če ne vem kaj piše gor!

_____________________________

MONTIGNAC

clock-img

07.11.2005, 09:15

clock-img

mama76

pencil-img

182

Ojla, kil imam preveč nekje od 15-20, sok si pa stiskam sama tako, da je 100%naraven, kaj pa naj jem namesto sadja, če sem lačna, to se mi zdi še najboljše in ker še dojim ne bi rada izgubila mleka z lakotjouser posted image

clock-img

07.11.2005, 09:27

clock-img

sand

pencil-img

105

HOJLA,
tko kot je rekla cukerček,ne grejo pri vsakem enako dol, zato vztrajaj. Predvsem pa ne smeš bit lačna zato ker še dojiš.Sladkor, ki ga zaužiješ preko sadja je ok, saj ga telo potrebuje in če se mu na celi črti odrečeš si bo telo samo začelo skladiščiti zaloge, kar pa ni uredu.Lepo nadaljuj naprej, se ne obremenjuj in pazi predvsem na kombinacije, ki jih zaužiješ.Tudi jaz moram shujšat še ene 4 kg. Čeprav se sliši malo, ne gre tako zlahka dol, še dojim, športam,pazim na hrano,pa še gre ful počas, res ni enostavno, zato vztrajaj,Lp Sand

clock-img

07.11.2005, 10:43

clock-img

mama76

pencil-img

182

Sand hvala za spodbudne besede in seveda bom vstrajala, vam bom sproti javljala kako napredujem, še enkratuser posted image   vas imam.

clock-img

07.11.2005, 16:55

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

paziš na predsledke med obroki??? na B dan - 4 ure, na Š in OH dan 3 ure in S dan 1-2 uri???

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem