cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj danes kuhate?

clock-img

07.01.2010, 09:47

clock-img

muška

pencil-img

3223

jaz delam kurjo juho, pa domače njoke v mesni omaki, pa malo gobove omakce bo zraven

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 8.1.2010 8:34:06 >

clock-img

07.01.2010, 09:52

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

u vidš, dans jest nimam idej user posted image načelno mam namen nardit čičerikin pire pa hrenovke zraven, mogoče tuki dobim kako boljšo idejo user posted image

p.s.: glede na to da se tele teme pojavljajo randomly in precej pogosto, bi blo mogoče jo fajn dat nekam na vrh pa pač da kr teče skoz, ne da je za vsak dan (vsak drugi, tretji, peti dan) nova tema? predlog pač user posted image

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

clock-img

07.01.2010, 10:04

clock-img

Anonimen

Gremo na Božično kosilo, tak da NIČ:!!!user posted image

clock-img

07.01.2010, 10:12

clock-img

muška

pencil-img

3223

p.s.: glede na to da se tele teme pojavljajo randomly in precej pogosto, bi blo mogoče jo fajn dat nekam na vrh pa pač da kr teče skoz, ne da je za vsak dan (vsak drugi, tretji, peti dan) nova tema? predlog pač

zelo dober predlog user posted image

clock-img

07.01.2010, 10:17

clock-img

Klemy82

pencil-img

3154

Pri nas bo pa pire, kisla repa pa pleskavice.

Jst.

clock-img

07.01.2010, 10:24

clock-img

ursi

pencil-img

685

Pri nas je v načrtu zelenjavna ali fižolova mineštra in palačinke s skuto.

clock-img

07.01.2010, 10:32

clock-img

Alex01

pencil-img

2289

Pri nas pa pečen piščanec, krompir in solatauser posted image

clock-img

07.01.2010, 11:07

clock-img

mojcaziga

pencil-img

1897

Mesna štruca, dušeno sladko zelje in pire.

Včeraj smo imeli goveje zrezke v naravni omaki in kr.  svaljke.

dober tek

lp

clock-img

07.01.2010, 11:08

clock-img

naja17

pencil-img

2696

Jaz sem že včeraj makaronflajš naredila, tko da ko pridem iz službe samo še makarone skuham.

clock-img

07.01.2010, 11:12

clock-img

Anonimen

Ponedeljek: sarma
Torek:  repa s sladko smetano,krvavice, krompir
sreda: juha,riz,svinjski zrezki v zelenjavni omaki
cetrtek: kurja obara z vodnimi žličniki, za mojga pa brez žličnikov in ajdovi zganci zraven

clock-img

07.01.2010, 11:27

clock-img

anabanana

pencil-img

933

Velik ligenj (ki ga je ujel moj user posted image ) v pečici z krompirjem.

krepat ma ne molat

clock-img

07.01.2010, 11:37

clock-img

mini86

pencil-img

6050

repa s sladko smetano

kako pa to nardiš...

mi smo mel pa učeri špagete z bučkami v smetanovi-sirovi omaki..................danes pa krompir, kotlet pečen v pečici in solata s feto
jutri pa še ne vem a bi krompirjev golaž al pa repo, krompir in pečenice..mam uno pečico k delaš not brez maščobe in se pečenica tko dobr nardi..ful je sočna pa ful maščobe steče dol-no sej v tej pečici je vse mnjami

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.01.2010, 11:39

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Zelje + krvavica + krompir. Za otroke pa ražnič, ker krvavic in zelja ne jesta.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

07.01.2010, 11:46

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

repa s sladko smetano

kako pa to nardiš...

mi smo mel pa učeri špagete z bučkami v smetanovi-sirovi omaki..................danes pa krompir, kotlet pečen v pečici in solata s feto
jutri pa še ne vem a bi krompirjev golaž al pa repo, krompir in pečenice..mam uno pečico k delaš not brez maščobe in se pečenica tko dobr nardi..ful je sočna pa ful maščobe steče dol-no sej v tej pečici je vse mnjami

Dam kuhat repo katero prej splahnem pod vodo ( sem dobila domaco in je kar fejst kisla),kuham tako dolgo,da je res cisto mehka,malo solim,na koncu pa dodam smetano za kuhanje (dala sem tudi ze navadno sladko smetano),ko prevreje ugasnem.Vsec mi je zato,ker sama repa je kisla,omaka pa rahlo sladka. Jaz recem kar sladko kisla repa :).

clock-img

07.01.2010, 11:57

clock-img

kjava

pencil-img

2416

IZVIRNO SPOROČILO: cmokec

Zelje + krvavica + krompir. Za otroke pa ražnič, ker krvavic in zelja ne jesta.

Naša dva sta pa nora na krvavice. Za hči mi še ni čudno, ker je strašna mesojedka, sin je pa ful izbirčen, ampak krvavice mlati kot za stavo. Se jih bosta v soboto lahko najedla, ko bojo domače.
Danes pa hočta hrenovke, pa bom kar v ponvi prepražila malo čebule, svežo papriko, na kolesce naseckano hrenovko in narezan kuhan krompir, da se bo vse skup malo zapeklo. Pa še puding s smetano.

clock-img

07.01.2010, 13:18

clock-img

muška

pencil-img

3223

saj res no, mesna štruca, dostikrat preberem, naredila še nikoli ker nimam pojma kak se to nardi niti kako zgleda. Grem na kulinariko, kak recept bi pa bil vseeno dobrodošel

clock-img

07.01.2010, 13:30

clock-img

kjava

pencil-img

2416

Jaz nardim maso kot za polpete, samo da dam peči v obliki štruce. Pa še kak korenček, grah, por...umesim not. Čak tale recept s kulinarike mi je fajn: http://www.kulinarika.net/recept/mesne_jedi/Moja_Stefana-10896.html

Tu je sicer, da nadev not zaviješ, ampak jaz kar vse skupaj zmešam in oblikujem štruco.

clock-img

07.01.2010, 14:08

clock-img

matejchy

pencil-img

1500

pečenka in mlinci

*** Vse kar počneš, počni z ljubeznijo ***

clock-img

07.01.2010, 14:56

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Dam kuhat repo katero prej splahnem pod vodo ( sem dobila domaco in je kar fejst kisla),kuham tako dolgo,da je res cisto mehka,malo solim,na koncu pa dodam smetano za kuhanje (dala sem tudi ze navadno sladko smetano),ko prevreje ugasnem.Vsec mi je zato,ker sama repa je kisla,omaka pa rahlo sladka. Jaz recem kar sladko kisla repa :).

a pa uno vodo v keri se je prej repa kuhala najbrž odliješ stran pa pol s smetano zaliješ al kako

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.01.2010, 16:44

clock-img

Jessy

pencil-img

6727

Pri nas so se pekle krvavice + tenstana kisla repa, za otroka pa hrenovka namesto krvavice, ker je "kao ne mara".

Jutri bo sv. pečenka (še od vikenda), pa široki rezanci + solata, pa najbrž prej tudi juha.

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

clock-img

08.01.2010, 08:54

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

IZVIRNO SPOROČILO: muška

p.s.: glede na to da se tele teme pojavljajo randomly in precej pogosto, bi blo mogoče jo fajn dat nekam na vrh pa pač da kr teče skoz, ne da je za vsak dan (vsak drugi, tretji, peti dan) nova tema? predlog pač

zelo dober predlog user posted image

Urejenouser posted image

clock-img

08.01.2010, 09:07

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

a pa uno vodo v keri se je prej repa kuhala najbrž odliješ stran pa pol s smetano zaliješ al kako

Cisto odvisno kako imate radi.Jaz nalijem toliko vode na repo,da je pokrita.Na moncu vcasih odlijem pol vode ali pa nic pa samo vlijem smetano notri. Kakor ti bo ljubse.

clock-img

08.01.2010, 09:20

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Včeraj: juha s korenčkom in kolerabo, riž na belo, zelenjavna omakica, piščančji medaljoni in sojini polpeti, zelena solata.
Danes: segedinar + polenta.

clock-img

08.01.2010, 11:40

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Cisto odvisno kako imate radi.Jaz nalijem toliko vode na repo,da je pokrita.Na moncu vcasih odlijem pol vode ali pa nic pa samo vlijem smetano notri. Kakor ti bo ljubse.

nardila učeraj to repo za večerjo..odlila se vso vodo stran in zalila iz smetano..bilo je odlično..moj je biu sicer precej skeptičen ampak je zelo pohvaliluser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2010, 12:42

clock-img

Felicita

pencil-img

5145

postrv verjetno... pa mal riža zraven.

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem