cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj dajtete otrokom za večerje

clock-img

05.07.2005, 09:11

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Mala miška je alergična na jajce in je poleg tega še zelo izbiarčna in mi zmanjkuje že idej za večerje. Daj napište mi kaj dajete ve za večerje.:metulj::metulj:

clock-img

05.07.2005, 09:28

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Najbrž ni alergična samo na jajce,ali imata dieto nisi nič napisala,mi imamo dieto brez jajc in mleka,in mu dajem nadomeste(mlečne),zakuham gres,ali pa kašice,ki so dovoljene,kruh z marmelado ,se pravi tisto kar lahko je,odvisno tudi koliko je otrok star.

clock-img

05.07.2005, 09:46

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Imava brezjajčno dieto in seveda dieto brez lecitina. Mlečnega gresa in riža pa mi noče jest.

clock-img

05.07.2005, 09:50

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Kdo vama je pa določil to dieto mi je malo čudna,če noče jesti pa poskusi kaj drugega,koliko pa je star si poskusila kakšno kašico?

clock-img

05.07.2005, 12:35

clock-img

mojcapr

pencil-img

457

Stara je 14 mesecev in imava šele dva zobka, ki sva jih komaj dobili, zato je tudi problem z grizenjem hrane. Dieto sva dobili v bolnici, kjer sva bili na pregledu zaradi nenapredovanja. Jedla bi mi samo jogurte in skutice pa kašice. Zelo rada je jedla grisolino, a se ga je spreobjedla. Kruh in marmelada ter sirni namaz pa tudi kar naprej ni fajn, saj to jeva za zajtrk. Ful rada bi jedla salame tako kot taveliki, pa jih ne sme. No potem pa mi res že zmanjka idej................:duda::duda:

clock-img

05.07.2005, 12:39

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Če ni skrivnost kako se dieta imenuje,ti pa verjamem,da se je malčica preobjedla imam tudi sama s tem izkušnje,pa še zobkov nima veliko ja hudo je.

clock-img

05.07.2005, 14:45

clock-img

BarbaraO

pencil-img

310

Moja Enja (stara skoraj 18 mesecev in alergična na mleko in jajca) dobi popoldan okrog 17 ali 18 ure pozno kosilo (ker takrat pridemo iz službe), pred spanjem pa še vedno flaško rižka (s Pregominom). Tudi sama sem že poskusila z gresom z riževim mlekom, pa ga zaenkrat še ne mara, ker ni navajena na okus. Bi se rada počasi znebila flaške (tudi zjutraj v vrtcu jo še dobi), ker ima že veliko zobkov in ne bi smel biti problem jesti kaj drugega. Tudi sama ne vem več, kaj naj ji kuham, ker se mi zdi, da je enolično hrano. Po drugi strani pa ne mara nečesa, kar ne pozna. Trenutno je v obdobju, ko bi jedla samo meso (piščanca).
Če ima še katera kakšno idejo, je bom tudi sama vesela.

clock-img

05.07.2005, 22:19

clock-img

Ivi33

pencil-img

193

Mi smo na dijeti brez mleka in jajc pa večerjamo kakšno zmiksano sadje z dodatkom 2 - 3 žlice riževe žitne kašice. Npr. melona + banana in kašica ali pa breskev + lubenica s kašico.

LP:sloncek:

clock-img

06.07.2005, 07:01

clock-img

Natasa-6

pencil-img

283

Naša Teja tudi ni marala gresa in riževih kosmičev, potem pa sem kupila sldki greh - višnja in ji gres dala v eno lepo skodelico, prelila z malo preliva, da je bilo bolj pisano in zdaj vse poje. Včasih ji ga potrewsem z grenkim kakavom ali pa cimetom, pač nekaj, da ni čisto belo. Nam je uspelo!
Drugače pa ji za večerjo dam tudi sadne želeje - skuham kompot, sadje malo pretlačim, vendar pustim, da ostanejo koščki, nato pa zakuham v kompto Gustin ali pa koruzno moko, da se zgosti. Teja ima takšne "pudinge" zelo rada.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem