Drage Punce!
Zadnjič je Anitka omenila, da bi bilo dobro, če bi napisale, kaj bomo storile zase. Anitka, upam, da mi ne zameriš, ker bom dala pobudo - vendar ideja se mi res zdi tako dobra, da si zasluži posebno mesto na RR. V nadaljevanjih se je kar malo izgubila. Pa je škoda.
V tej poplavi negativnih reakcij ob vsakem obisku :hudicek:M in raznoraznih razočaranj, bi bilo dobro, da bi delček tega foruma namenile tudi temu, da pogledamo vase in se vprašamo: "KAJ LAHKO STORIM ZASE?". Saj vem, boste rekle, kaj pa to koga briga, to jaz že sama zase vem. Ampak ni čisto tako. Na podlagi lastnih izkušenj vam lahko povem, da sem tiste stvari, ki sem jih tudi javno povedala, bolj spoštovala. In nenazadnje je dobro izvedeti tudi, kaj pa drugi počnejo zase. Tako se utrne še kakšna dobra ideja. Torej, pobrskajte malo po podstrešju ;) in z idejami na plan. Včasih nam manjka zelo malo, da je življenje lepše. Saj vem, da si vse zelo zelo želimo zanositi in dobiti :duda:. Tudi to nam bo dano. Verjemite. Jaz sem po 4 letih neuspehov še vedno optimistka. Vem, da enkrat bo. Ampak ne smemo pozabiti nase. Kakšne pa bomo, če bomo vse živčne dočakale nosečnost. Za :duda: to ni najbolje. Niti v času nosečnosti niti v času starševstva. Zato punce: ideje na plan.
Jaz sem pred kratkim sklenila, da bom vsak dan med službo pojedla nekaj toplega npr. juho in vsaj 5 kosov zelenjave. Do nedavnega sem namreč pogostokrat v službi pojedla le kak sendvič ali pa še tega ne. Pa ni dobro. Za želodec in celo telo to ni dobro. Telo si vse beleži. Čez nekaj let pa nato useka nazaj s kakšnimi boleznimi, katerim se nato čudimo, češ, saj smo vedno bili zdravi... Ok tole je le ena od stvari, ki jih počnem že zadnji teden. Vendar bom gotovo še kaj dodala.
Lp,
Pika74
:metulj: