cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kadar brcata dva

clock-img

26.01.2006, 12:40

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Čao mamice dvojčkov!

Imam eno vprašanje iz radovednosti. Kak je občutek, če si noseč z dvojčki? To boste verjetno lahko bolje povedale tiste, ki ste imele tudi enoplodno nosečnost. Kakšna je razlika v občutenju, kadar brca eden, ali pa dva? A ste dejansko čutile, da so brce od dveh osebkov?

clock-img

26.01.2006, 13:14

clock-img

lutka

pencil-img

1323

Pa še kako se občuti, ko brcata dva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kot bi nogomet nekdo igral v tvojem trebuhu. Ko je šlo že proti koncu nosečnosti se mi je včasih zazdelo, da  mi bo eden potisnil kar nogo skozi usta user posted image user posted image .

Saj je tudi pri enem otročku v trebuhu živahno, ampak pri dveh sem pa včasih kar stokala zraven, ko sem jih "dobila v rebra".

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

clock-img

26.01.2006, 20:31

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Se popolnoma strinjam s teboj.Ko sem bila že skoraj na koncu, se pravi zadnja dva meseca sem mislila da bom eksplodirala.Ne vem sicer kako je ko imaš enega ampak sigurno je različno.Najprej ena pod rebra druga v mehur,potem ena v trebuh druga tam nekje okoli boka.res štala.Ampak sem jih vesela in zdaj mi namesto brc kravžljata živce!

Ampak o tem pa kdaj drugič ketr nimam časa pisati do jutri zjutraj!

clock-img

26.01.2006, 21:53

clock-img

zara3

pencil-img

102

Ojla!!!
Jaz lahko povem kako je če brcajo trije!!!
Pestro...trebuh se je kar naprej tresel. Moji trojčki so še do zadnjega dne tako hiteli po trebuhu, da so imeli na vsakem UZ-ju popolnoma drugačno lego kot dan prej.
lp, Zara+user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem