cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KUPIM knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina

clock-img

01.09.2015, 15:32

clock-img

knjiga1

pencil-img

3

Pozdravljeni. Zanima me, če slučajno kdo prodaja knjigo Ko bom velika: zdravnica Nina od avtorice Emelie Beaumont? Knjigo bi rad podaril punci(Nini), ki bo diplomirala iz medicine :) Poizkusil sem že pri več založbah in antikvariatih, ampak ni odobrilo sadov :). Če se najde, ki jo prodaja ali pa še ve kje se jo da dobiti se toplo priporočam za odgovor.

Lp

clock-img

01.09.2015, 17:21

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pozdravljeni, fant!
user posted image user posted image

Se mi zdi ful simpatično. Pri nas sicer imamo doma dve podobni knjigi varuška in na obisku, no dve sem našla. Zdravnice ne najdem, čeprav se mi dozdeva, da bi morala nekje biti. Bom vprašala hčerko, ko pride domov s treninga. Ona jih ima na broju. user posted image

Vam pa z veseljem pomagam oz. dovolim in tudi delim objavo na časovnici FB bloga 220 stopinj poševno, če želite. Je kar precej sledilcev.

Lp, u.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

01.09.2015, 17:28

clock-img

knjiga1

pencil-img

3

O hvala lepa za hiter odgovor :) No če jo slučajno najdete in ste jo pripravljeni prodati, jo z velikim veseljem kupim :) Se pa tudi strinjam z objavo na Vašem FB blogu :)

Lp :)

clock-img

01.09.2015, 17:32

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: knjiga1

O hvala lepa za hiter odgovor :) No če jo slučajno najdete in ste jo pripravljeni prodati, jo z velikim veseljem kupim :) Se pa tudi strinjam z objavo na Vašem FB blogu :)

Lp :)

No, čakam objavo, da vam jo potrdim. ;) če bo zraven slikica bo še boljše.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem