cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KUHINJSKA NAPA

clock-img

11.01.2006, 13:10

clock-img

Mešamdrek

pencil-img

1265

Imam napo electrolux EFP 636x,pa me zanima ,če jo katera ima,da bi mi povedala kako jo ima napeljano(skozi izhodno cev ali samo kroženje zraka).Za kroženje traka potrebuješ ogljeni filter pa me zanima kako se to obnese +cena?LP

clock-img

11.01.2006, 13:17

clock-img

Ro-La

pencil-img

1760

Mi imamo napo na ogljeni filter, nobene cevi nikamor speljane, zaenkrat zadovoljni, sicer pa zelo, zelo malo kuhamouser posted image  Cena pa je bla tam nekje okrog 90 jurčkov.

NE, ne grem več rodit....JASNO!?

clock-img

12.01.2006, 08:25

clock-img

kalbo

pencil-img

6271

Tisto na ogljeni filter je podobno kot nič! Razen, če kuhaš enkrat na mesec. Če se le da, spelji odvod zraka ven. Drugače se pa splača kupit ETIS napo. Salon je malo naprej od Dolgega mosta na levi. ETIS dela nape za večino proizvajalcev, oni pa potem svoje štemplje gor dajejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem