cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KO PREIDE SEX V ZADOVOLJEVANJE POTREB

clock-img

29.03.2006, 21:39

clock-img

Anonimen

in ni več pri tem nobene ljubezni?

Ste že kdaj razmišljali, ali se to lahko pojavi v vaši vezi?
Danes sem namreč gledala eno anketo, ki kaže, da 80% spolnih partnerjev,ki tudi živijo skupaj, seksa po 3 letih že skorajda iz navade. Zelo malo je še ljubkovanja, nežnosti,sladkih besed,...

Ne vem, meni to nekako ne diši....

clock-img

29.03.2006, 22:51

clock-img

andrejka82

pencil-img

139

Ni super je pa to precej resnicna praksa. Saj ne recem, da se potem ne sexa vec, samo spet pa ni tak, kot recimo, ko si sele kratek cas skupaj, takrat sele raziskujes telo partnerja, seveda je to vzburjajoce in oh in ah, cez cas pa poznas partnerja in telo v nulo, zato pride posledicno do tega. Z leti se tudi sex spreminja.

clock-img

30.03.2006, 20:38

clock-img

koala

pencil-img

5539

Sigurno je da je na začetku drugače, tudi hormoni divjajo ko si na frišno zaljubljen, ampak,... Midva sva z mojim skupaj že 8 let, pa tudi živiva že skupaj več kot tri pa še nimam občutka, da bi sexsala brez ljubezni. Meni to ne sede, bi se vrjetno poglobila v vezo.
Je pa res, da je seks pri zaljubljenosti, drugačen kot takrat ko ljubiš.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

30.03.2006, 21:50

clock-img

Laubica

pencil-img

4493

ne vem kako naj to povem ampak midva pa se vedno težje spravivauser posted image ampak ko pa sva na delu pa še vedno uživamauser posted image Tako da ne vem kaj se pa z nama dogajauser posted image Res pa je da ima mož težki dril v službi in je skozi zmantranuser posted image No pa saj bo UPAM

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem