cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KONTAKTI - EPIDURALNA

clock-img

09.03.2006, 09:19

clock-img

KEKA

pencil-img

76

Pozdravljene!

Odločam se za porod z epiduralno anastazijo, pa me zanima ali ima katera kakšen kontakt, na koga se obrnit, telefonske, uradne ure oziroma napotke v zvezi z postopkom, dogovorom v mariborski porodnišnici?!

Lepo Vas pozdravljam

KEKA

clock-img

09.03.2006, 17:09

clock-img

urši77

pencil-img

621

Nisem sicer iz vašega konca, a sigurno ne moreš zgrešiti če pokličeš na tamkajšnji porodniški odd., ali pa anesteziološko ambulanto( dogovorit se moraš itak z anesteziologom).

LPuser posted image

clock-img

09.03.2006, 19:08

clock-img

jasmina79

pencil-img

2

Pojdi v stolpnico, v tretje nadstropje, tam je oddelek anesteziologije, te bodo tam dalje napotili. Ravno danes sem bila tam se morem dogovorit naslednji teden z dr.Zabavnikom(predstojnikom), kako pa kaj.

clock-img

09.03.2006, 22:38

clock-img

rija

pencil-img

15589

Če si iz Maribora, imaš blizu tudi Feldbach in zagotovljeno 24 ur epiduralno.

clock-img

15.03.2006, 11:13

clock-img

KEKA

pencil-img

76

Ja zdaj pa jaz že malo več vem!
Pokličete predstojnika oddelka za anasteziologijo prim. dr. ZABAVNIKA, na telefonsko številko tel. 321-1651 in se z njim dogovorite za sestanek. Greste na dogovorjen sestanek v III. nadstopje mariborske bolnišnice in dobite tam vse potrebne informacije in telefonske številke na katere pokličete, ko potrebujete epiduralno.

Pozdravček

Keka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem