cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KOLIKO MESA

clock-img

20.11.2004, 20:26

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Nisem prava vegetarijanka, pijem mleko, jem jajca, ribe,.. , le mesa ne jem.
Zaradi otroka bom med nosecnostjo kdaj pa kdaj jedla piscanca - zanima me kolikokrat na teden moram jest meso, da bo otrok preskrbljen s vsem kar potrebuje.
Glede sadja in zelenjave ni problem, ker je sta sestavni del moje sakodnevne prehrane.
Mamice, hvala za odgovor... :)

clock-img

20.11.2004, 20:26

clock-img

KMALU

pencil-img

1042

Nisem prava vegetarijanka, pijem mleko, jem jajca, ribe,.. , le mesa ne jem.
Zaradi otroka bom med nosecnostjo kdaj pa kdaj jedla piscanca - zanima me kolikokrat na teden moram jest meso, da bo otrok preskrbljen s vsem kar potrebuje.
Glede sadja in zelenjave ni problem, ker je sta sestavni del moje sakodnevne prehrane.
Mamice, hvala za odgovor... :)

clock-img

20.11.2004, 20:31

clock-img

malika

pencil-img

3199

Jaz sicer jem meso, ampak ne z velikim veseljem.Raje imam zelenjavo ipd. V nosečnosti pa sem jedla kar mi je dišalo. Če mi je dišalo meso, sem jedla skoz meso, v nasprotnem primeru pa obratno.Delaj po občutku. Menim, da ti telo v nosečnosti samo pove kaj rabiš. No kljub temu pa kak mesek in juhico le pojej.

clock-img

20.11.2004, 22:30

clock-img

Aly

pencil-img

241

Odločitev je popolnoma tvoja.... Povem ti le, da sem vegetarijanka, in med nosečnostjo nisem spreminjala prehrane.... Če veš kaj ješ, potem ni problema... naš :duda: otroček je dobil vse kar je potreboval, tudi hemoglobin (železo) je bil celo nosečnost v redu.....

Lahko noč Aly

clock-img

21.11.2004, 17:19

clock-img

kimi

pencil-img

3836

jaz mesa v nosečnosti sploh vidt nism mogla

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem