cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KOLCANJE

clock-img

06.09.2004, 13:53

clock-img

naht

pencil-img

5

Zdravo vsem

Našemu malčku staremu 1 mesec se zelo veliko kolca, jaz mu dam Komarčka za spit pa je konc z kolcanjem.Me pa zanima kaj naj naredimo, da do kolcanja nebi prišlo, ker se mu glih takrat začne kolcat ko zaspi.

Hvala
Andrej
:duda:

clock-img

06.09.2004, 17:02

clock-img

Shila

pencil-img

59

Pozdravljen,
tudi midve z malčico sva imeli podobne težave pa ni bilo nobenega uspeha kljub preizkušnji mnogih nasvetov. Po tretjem mesecu starosti pa je ta problemček sam od sebe izvenel.
LP

clock-img

06.09.2004, 17:22

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Mi kolcamo čedalje manj, ni pa kakšnega urnika kot pri vas-pred spanjem. Glih danes je začela kolcat na upravni enoti, kjer sva šle delat osebno izkaznico in je tko smešno zgledal sred vrste na vsake tolk en hickup! :)-

clock-img

06.09.2004, 18:29

clock-img

Katjuša & Daša

pencil-img

75

Tudi Daši se je kolcalo do treh mesecev, sedaj pa nič več. Tudi brez urnika. Se mi zdi da ne moreš nič pomagat. Je čist naravano in nič nevarno.

lp
Katjuša:metulj:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem