cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KNJIGA O VZGOJI OTROK

clock-img

17.02.2006, 11:04

clock-img

p&b

pencil-img

747

Mi lahko katera svetuje kakšno dobro knjigo,ki se da sposoditi v knjižnici o vzgoji otrok.Rada bi namreč,kolikor se le da otroka vzgajala pravilno(vem,da je to težko in verjetno ne bom popolna)-pa vendar  nisem namreč ena tistih,ki otroka vzgaja na ta način,če naredi kaj narobe ali je trmast...,da ga vdari.

Hvala in LP

clock-img

17.02.2006, 11:55

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

V vrtcu bo morda prepozno, Otroci so iz nebes, Skrivnost srečnega otroštva, Otroci so podoba svojih staršev.
V vsaki je kaj uporabnega, jo pa seveda prikrojiš po svoje, bereš z zdravo mero razuma - saj veš: eno je teorija, drugo praksa.

clock-img

17.02.2006, 20:32

clock-img

Adelina

pencil-img

962

Ingeborg Ballhausen: Otroška duša je ranljiva.user posted image

Jaz to knjigo ravnokar berem in mi je zelo všeč. Vse je tako lepo napisano, velikokrat je pisana, kako se počuti otrok oz. kako razmišlja v določeni situaciji.

clock-img

01.03.2006, 14:31

clock-img

a_m_r

pencil-img

17

Meni je bila knjiga Barbare Coloroso OTROCI SO TEGA VREDNI tako všeč, da sem si jo kupila. Govori o notranji disciplini. V njej sem našla kar nekaj koristnih napotkov.
Sicer pa človek prebere, premisli, naredi tako, kot misli, da je najboljše, potem pa upa, da se bo dobro izšlo.

clock-img

02.03.2006, 22:54

clock-img

muzika

pencil-img

394

Meni je prišla prav knjiga Ljubezen ni dovolj. Ljubezni imamo do svojih otrok neizmerno, učinkovitih metod pa nam včasih zmanjka. Nekaj zanimivih idej je v njej, poudarek pa je predvsem na doslednosti. Priporočam.

clock-img

02.03.2006, 22:57

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Zadnja knjiga, ki sem jo prebrala:

Razvajenost, rak sodobne vzgoje

Priporocam!

Gospa sem.

clock-img

02.03.2006, 23:18

clock-img

muzika

pencil-img

394

Je mogoče avtor Žorž?

clock-img

02.03.2006, 23:19

clock-img

Seven*

pencil-img

6206

Ja. Bogdan Zorz je avtor.

Gospa sem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem