cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KDAJ otroka preseliti...

clock-img

30.11.2005, 12:21

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

... iz male (z ograjico) v veliko posteljo?? Mislim uno, res ta veliko... Kolk je primerna starost ?? Se mi zdi, da bo glih zdej prerasla tole, uh...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

30.11.2005, 12:47

clock-img

ma-ja

pencil-img

471

Tjaša je šla v ta veliko posteljo, ko je bila stara 2,5 let. Eno leto spi v tej postelji, vendar ima še vedno ograjico, pa še blazino zraven prislonim (da se ne udari). Mislim, da otroka lahko daš v večjo posteljo, vendar še kar dolgo rabijo varovalo, da ne padejo dol. Moja mala nagajivka pa nikoli ni hotela spati v otroški posteljici (njen starejši bratec tudi ne), s ta veliko posteljo pa smo rešili problem spanja.
Tako, da sem jaz definitivno za ta veliko posteljo čimprej!

(1.3.2006)ITM 23,9, Teža 65,3 kg.
(8.3.2006)ITM 23,2; teža 63,5 kg.

clock-img

30.11.2005, 13:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Anže je šel v "tavelko" posteljo pri 18m, pa je do sedaj (se pravi v dobrih 2 mesecih) le enkrat dol padel, čeprav spi zelo nemirno. Za primer padca imam na tleh pred posteljo eno mal debelejšo deko, da ravno na laminat ne prileti.

LP

clock-img

30.11.2005, 13:49

clock-img

Anonimen

Med dvemi in tremi leti.AMPAK z varovalno ograjo na postelji.

clock-img

01.12.2005, 01:56

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Tam okoli 2,5 let.Toliko je bil star naš tastarejši,pa nam je še padal dol s postelje,tako,da smo mu morali narediti dodatno ograjo.
Tamalega smo pa zdaj preselili v taveliko posteljo(3 leta),pa nam je ravno tako padal dol.Pa smo spet postavili ograjico.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

01.12.2005, 10:38

clock-img

Anonimen

Ja zato pa ograjo po celi dolžini postelje,ker se otroci ponoči spremenijo v plezalne mojstreuser posted image najdejo lukno,tam kjer ni zaščiteno in pogrnejo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem