cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KDAJ IN KAKO...

clock-img

26.10.2004, 09:03

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

.... se lahko začne uvajati kravje mleko. Najbrž postopoma in razredčeno (3,2), v razmerju 1:1. Pol mleka, pol vode.?
Vem, da nekateri zdravniki priporočajo, da se v 1 letu ne daje kravjega mleka zaradi alergenov, vendar se mi to zdi vseeno pretirano.
S čim pa so nekoč mamice hranile otroke, če si niso mogle privoščiti dojilje, same pa niso imele dovolj mleka???
Dandanes ko je mleko predelano, pasterizirano ali homogenizirano ali kaj, bi moralo biti še toliko bolj varno, ker ne vsebuje bakterij itd..

LP

clock-img

26.10.2004, 09:05

clock-img

MINEJA

pencil-img

566

Tudi mi smo se odločili, da bomo pri osmih in pol začeli z mlekom in sicer kozjim, ker je full zdravo ...

:kuza::kuza::kuza:

clock-img

26.10.2004, 10:27

clock-img

Teni_

pencil-img

6466

Mi smo začeli nekje pri sedmih mesecih z alpskim mlekom, smo pa ga razredčili, tako kot si napisala.

Lp,
Mojca:rozica:

clock-img

26.10.2004, 12:16

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Meni nekaj ni jasno: mleko se naj ne bi dajalo otročku, skute in jogurte, ki so pa izdelani iz tega istega mleka, pa lahko ali kaj? :zmeden:

clock-img

26.10.2004, 12:19

clock-img

dory

pencil-img

8852

Jest nisem komplicirala...najprej sem mu ponudila malo kravjega mleka, ki ga je z veseljem sprejel..pol pa skuto in jogurt...brez problema...zacela pa sem,ko je dopolnil pet mesecev,najprej s tistim,z nizjo mascobno vrednostjo...

clock-img

26.10.2004, 14:50

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Kira,preberi si tri naslove nazaj v čem je poanta da ni za otročke.

:muca:

p.s.,
pa ne me kregat

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem