cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KAMP STRAŠKO

clock-img

31.01.2006, 16:08

clock-img

dd75

pencil-img

46

Pozdravljeni,
zanimam se za kamp STRAŠKO na Pagu in sicer FKK del. Ali je o.k. za 6 mes. otroka ? Senca, plaza.... vse informacije so dobrodosle, ce je kdo od vas bil tam.
Hvala !

clock-img

31.01.2006, 16:19

clock-img

hanita

pencil-img

257

Za FKK ne vem, je pa drugače kam Straško super, plaža drobni kamenčki, ful sence, mi smo bili tam samo na obisku in smo se včasih šli tja kopat za kašen dan, ker drugje na Pagu ni sence.  

clock-img

31.01.2006, 19:16

clock-img

cicido

pencil-img

302

Kamp Strasko je ok. Plaza je lepa, veliko sence, igrala, skratka super. Kar se pa tice FKK, je lepo urejen, samo plaza ni tko lepa, oz. ni kamenckov, kar pa 6 mesecnega otrocka tko al tko ne moti, saj ne hodi.

clock-img

31.01.2006, 19:20

clock-img

metka

pencil-img

174

Tudi jaz lahko kamp Straško samo pohvalim! Z leta v leto ga malo bolje uredijo.

clock-img

31.01.2006, 20:11

clock-img

Ezi

pencil-img

716

Tudi meni je Straško všeč, vsaj plaža, me pa zanima, če so sanitarije kaj boljše kot pred leti? 

clock-img

31.01.2006, 21:00

clock-img

atina74

pencil-img

25

Tudi mi ga lahko pohvalimo. Glede plaže je res tako, kot je napisala cicido, da kamenčkov na FKK ni, je pa plaža vseeno kar urejena. Glede sanitarij pa do lani niso obnavljali, so pa postavili en komplet novih sanitarij na stran proti športnemu parku user posted image , res lepo urejene, samo guzva je bla pa non stop tam, sploh zvečer za tuširanje, kot bi se vsi iz kampa hotli tam tuširatuser posted image . No tko je blo predlani, mogoče bo letoš že kakšen kompleks sanitarij več na novo, ali pa bodo stare obnovili. So pa na novo postavili tudi veliko hišk bodobnih bungalovom (ki imajo kompletno ureditev, vklučno z WC-jem in s klimo). 

clock-img

01.02.2006, 13:34

clock-img

dd75

pencil-img

46

Hvala vsem za informacije, za letos bo verjetno kar uredu in ze komaj cakam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem