cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KALANHOJE

clock-img

29.11.2005, 13:56

clock-img

india

pencil-img

5342

kakšne izkušnje imaste s kalanhojami? Ko vam enkrat odcvetijo, ali jih zavržete ( po nasvetu cvetličarjev in knjig bi naj naredili tako), ali pa vztrajate in jih negujete in so vam kdaj ponovno zacvetele? Meni jih je kar škoda pometat proč, a ponovno mi še niso zacvetele.
Kak nasvet bi mi zelo prav prišel!user posted image user posted image

clock-img

29.11.2005, 14:00

clock-img

lex

pencil-img

6532

Moja mami jih pusti, da se odcvetijo in nato poreže tiste vrhe, ki cvetijo (tiste dolga stebelca, ki imajo potem cvetke gor). Je pa res, da jih je potrebno pustiti pri miru ko odcvetijo prvič, ker vržejo suhe cvete dol in nato poženejo še enkrat cvetke, meni so par mesecev skup cvetele, pol sem pa uši gor dobla in sem jih morala vstran pometat, ker se jih ni dalo več rešituser posted image user posted image user posted image  (pa same take sem imela, ki sem jih za darilo dobila in so mi full veliko pomenle).

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

29.11.2005, 14:12

clock-img

Anonimen

Jaz sem si zadnjič eno za v službo kupila in je tudi vse takoj dol padlo. Te ta nove (križane), z bolj špičastimi cvetki so ful nehvaležne. Tiste stara sorta (okrogli cvetki) se bolje obnese. Hitro se ukoreninijo in so nezahtevne za nego. Moja mami ima tri barve in to raste in cveti ko user posted image .

clock-img

29.11.2005, 14:29

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Kalanhoje so zelo hvaležne rože,ne prenesejo pa preveč suhega-vročega zraka in pa prepiha, morajo biti  na svetlobi.Sem pa opazila,da so te nove sorte bolj natanče in občutljive.

clock-img

30.11.2005, 08:46

clock-img

Nasy

pencil-img

2899

Meni zacvetijo ponovnouser posted image user posted image Sem  marca dobila za rojstni dan v košarici roza kalanhojo, roza vijolico in praprot. Kalanhojo sem imela po tem, ko je odcvetela, kar zunaj-čez poletje do jeseni, vmes sej ji malo počistila odcetele cvetke, je cvetela skoz po malo.  Zdaj je seveda noter, na okenski polici. Zacvetela je nazaj..user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem