cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KAKO ZAMENJATI NICK NA FORUMU??

clock-img

15.02.2008, 11:06

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Pozdravljene punce!

Imam eno vprasanje; zelim si zamenjati nick na tem forumu a ne vem kako...user posted image  Ali mi lahko katera pri tem pomaga? Namrec, prejsnji mesec sem napolnila 22 let in se mi zdi smesno da ta nick ostane...(lidija_21)..user posted image  Ker pa letos zelim zanosit, sem se odlocila da moram imeti en tak fajn nick, da pritegne vso poz.energijo in mi uresnici sanje(malo vrazeverja ne skodi,user posted image ) Tako da....prosim pomagajte..

Lp, Lidija

clock-img

15.02.2008, 11:19

clock-img

*talcy*

pencil-img

947

pozdravljena... pojdi na moja ringaraja ... to imaš v zgornjem desnem kotu .... ko se ti odpre manjše polje klikni moj profil in tam boš videla vse tvoje podatke s nickom vred ... pa veliko sreče pri zanositvi ... user posted image user posted image

clock-img

15.02.2008, 11:23

clock-img

Anonimen

Poglej forum O portalu, tam imaš informacije.

clock-img

15.02.2008, 11:24

clock-img

Anonimen

Slabo menjamo nicke, zato nič ne vemo user posted image user posted image

clock-img

15.02.2008, 11:51

clock-img

Maleal

pencil-img

2930

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

pozdravljena... pojdi na moja ringaraja ... to imaš v zgornjem desnem kotu .... ko se ti odpre manjše polje klikni moj profil in tam boš videla vse tvoje podatke s nickom vred ... pa veliko sreče pri zanositvi ... user posted image user posted image

Tam si lahko samo spremeniš geslo,za spremembo nika pa moraš pisat na pomoč@ringaraja.net

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

clock-img

15.02.2008, 11:52

clock-img

sončnica24

pencil-img

3564

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

IZVIRNO SPOROČILO: *talcy*

Tam si lahko samo spremeniš geslo,za spremembo nika pa moraš pisat na pomoč@ringaraja.net

Tako je ja na ta naslov piši pa ti ga bodo spremenili, sama si ga ne moreš spremenit.

clock-img

15.02.2008, 11:53

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: MarcelAlina

Točno tako. Piši JernejiRR na zgornji email in povej, kaj bi rada.

clock-img

15.02.2008, 11:55

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Nick zamenjaš tako, da pošlješ mail na pomoc@ringaraja.net, potem pa ti oni zamenjajo.

clock-img

15.02.2008, 17:03

clock-img

srecna_zvezda

pencil-img

463

Punce hvala vam sem ravnokar poslala. Upam da mi bo naslednji nick prinesel veliko vec srece kot ta prvi..user posted image  sedaj sem namrec srecna_zvezda... Mogoce pa bo kaj pomagalo...user posted image

Hvala vam se enkrat...pa se kmalu beremo..user posted image

Aja, pa hvala ti *talcy* na lepih zeljah tudi jaz vam zelim vsem veliko uspeha pri user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem