cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

KAJ KUPITI?

clock-img

13.12.2005, 20:55

clock-img

Cikica

pencil-img

516

Zanima me kaj kupiti 2letniku(user posted image )za user posted image ?Kaj ste kaj vi
kupili ali kaj priporočate?

Lpuser posted image

clock-img

13.12.2005, 21:00

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Pred kratkim smo bili na praznovanju drugega rojstnega dne. Fantek je dobil od nas barvice in pobarvanko, med darili je bil tudi ogromen bager, pa tista lesena zadeva, v katero s kladivcem vbijaš kocke raznih oblik. 

clock-img

14.12.2005, 10:29

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Pri nas smo imeli septembra 2. r.d. - nečak.user posted image Mi smo mu nesli eno knjigo pravljic - s trdimi listi. Dobil je še risalno tablo (glej http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=130578) nad katero je bil zlo navdušen. PA še eno sestavljanko, pa od legotove policaje.  user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

15.12.2005, 00:20

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Mi smo našemu tamalemu za drugi r.d.,kupili od Tomya,Moj prvi vlak.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.12.2005, 00:22

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Moj je bil najbolj vesel zbirke knjig o živalih. Sicer pa kašen avtek - če ima željo, ali pa barvanke,...

clock-img

15.12.2005, 09:36

clock-img

Anonimen

Velike lesene puzle,tricikel,kakšno didaktično igračo,kocke.
Pa še eno mal drago:od Fisherprice,malo mestece ali vlak.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem